«Πρώτη φορά το λέω! Μεταξύ εμού και της Ζέτας...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Λούλη για την Μακρυπούλια

«Την έχω κατασυμπαθήσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πρώτη φορά το λέω! Μεταξύ εμού και της Ζέτας...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Λούλη για την Μακρυπούλια

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη, μιλώντας για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων και για την Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία δεν είχαν καλές σχέσεις, έπειτα από ορισμένες δηλώσεις που είχε κάνει ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός σε δηλώσεις που είχε κάνει το 2011, είχε αποκαλέσει την παρουσιάστρια απλά ωραία γυναίκα και όχι ηθοποιό.

«Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ασυγκράτητοι Χρήστος Λούλης και Έμιλυ Κολιανδρή - Το καυτό φιλί τους στο εορταστικό πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Οι σχέσεις Μακρυπούλια - Λούλη σήμερα

«Πρώτη φορά ήταν στην πρώτη πρόβα. Όταν έγινε η φάση τότε, της είχα γράψει ένα γράμμα. Πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Πρώτη φορά το λέω. Εξηγούσα τι εννοούσα. Γράμμα σε φάκελο και το άφησα στο θέατρο. Εγώ είχα την πρόθεση στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω. Ήρθε όμως εκείνη για να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω “εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη;” Μου λέει “ναι γιατί μου είχες δώσει το γράμμα και εγώ δεν σου απάντησα”. Καλά λέω δεν χρειαζόταν να απαντήσεις. Όλα μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα την έχω κατασυμπαθήσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο. Πολύ χαρούμενος που τη γνώρισα. Κάνουμε πλάκα μεταξύ μας», αποκάλυψε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Σε ερώτηση αν είναι καλή ηθοποιός, είπε: «Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση, επειδή είναι πολύ υποκειμενικό άμα είναι κάποιος καλός ηθοποιός ή όχι. Είναι αν μιλάς στον θεατή».

«Αυτό είναι αντικειμενικό με τη Ζέτα, είναι πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο σκυλί μαύρο… Δηλαδή να μάθει τα λόγια, γιατί είναι δύσκολο το κείμενο που παίζουμε. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση από από την αρχή ήταν καρφί», ανέφερε στη συνέχεια.