Υπόθεση Γεωργούλης: «Χριστέ μου, είναι δυνατόν;» - Παρεξηγήθηκαν Τσαγγάνη & Κρομμύδας μετά τις δηλώσεις της για την καταγγελία;

«Δεν πρέπει τελικά να μιλάμε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Υπόθεση Γεωργούλης: «Χριστέ μου, είναι δυνατόν;» - Παρεξηγήθηκαν Τσαγγάνη & Κρομμύδας μετά τις δηλώσεις της για την καταγγελία;

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί, που έχουν βγει δημόσια να κάνουν δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την καταγγελία από γυναίκα στον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματική κακοποιήση.

Γενικότερα επικρατεί η άποψη, πως στο χώρο των ηθοποιών δεν κυκλοφορούσε κάποια φήμη, με τη Μάγδα Τσαγγάνη να είναι σοκαρισμένη μιας και ήταν η τηλεοπτική μητέρα του Γεωργούλη στη σειρά ''Εραστής δυτικών προαστίων''.

Η ένταση ωστόσο της Τσαγγάνη προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος απάντησε στις δηλώσεις της (δείτε τι είπε εδώ). Στη συνέχεια (24/4), η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στο Mega Καλημέρα ξεκαθαρίζοντας, πως είναι πάντα με το θύμα, όποιο και αν είναι αυτό.

Η απάντηση της Τσαγγάνη στον Κρομμύδα για τις δηλώσεις της σχετικά με το Γεωργούλη

«Κάποιος συνάδελφος με πήρε και μου είπε, ότι εγώ είπα κάτι, ότι έτρεχαν από πίσω γυναίκες στον Γεωργούλη σαν σκυλιά. Δεν το είπα και λέει: ''Σε άκουσα και λέω Χριστέ μου, είναι δυνατόν;''. Τι έχω Αλτσχάιμερ; Εν πάση περιπτώσει ό,τι κι αν είναι, εγώ είμαι και υπέρ του θύματος. Εννοείται αυτό, το αυτονόητο θα λέω. Αλλά τι να σας πω;

Δεν πρέπει τελικά να μιλάμε, γιατί άλλα λέμε, άλλα ακούνε, άλλα καταλαβαίνουν. Ο συνάδελφος αυτός και καλό παιδί και χαίρομαι που μιλήσαμε γιατί δεν έχουμε δουλέψει ποτέ, αλλά εγώ δεν είπα ποτέ ότι τρέχανε οι γυναίκες σαν τα σκυλιά. Τι είμαι; Βαρεμένη να πω τέτοια πράγματα;», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τσαγγάνη για το Γεωργούλη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Βασίλη Βρυώνη είχε μιλήσει το πρωί της Παρασκευής 21/4 η Μάγδα Τσαγγάνη:

«Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο έχω ζήσει 1,5 -2 χρόνια, το 2005-2006. Δεν τον είδα μία φορά να έρθει κακομούτσουνος. Μία φορά να μην χαμογελάει, μία φορά να είναι αδιάβαστος, μία φορά να μην μας πει μία καλή κουβέντα ή ένα ανέκδοτο. Δεν σας κρύβω ότι με αυτά που άκουσα ένιωσα σαν να τα άκουσα για τον γιο μου. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγαπώ γιατί τον έζησα.

Είναι ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη και γεμάτο ευγένεια! Όταν είχαμε εξωτερικά γυρίσματα για τον “Εραστή δυτικών προαστίων” τον έβλεπαν και λιποθυμάγανε. Και τώρα εγώ ακούω ότι βίασε γυναίκα; Μένω κατάπληκτη περιμένω να δω, πιστεύω να έχει βρει έναν καλό δικηγόρο, νομίζω ότι μιλάνε για έναν άλλο άνθρωπο. Εάν έχει συμβεί αυτό να βάλω ένα τσουβάλι και να περιμένω να πεθάνω, δηλαδή όλα μπορούν να συμβούν. Να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν πια! Βίασε γυναίκα ο Γεωργούλης; Ε θα πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσαγγάνη.