Μετά από πολλά χρόνια απομόνωσης - Υπάρχει ελπίδα να τραγουδήσει ξανά ο Πασχάλης Τερζής;

Αποκάλυψη από πολύ στενό πρόσωπο του περιβάλλοντός του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη έκπληξη έγινε το Σάββατο 22/4 από τον Πασχάλη Τερζή στο τηλεοπτικό κοινό του Just the 2 of us αλλά και στην Εύη Δρούτσα, η οποία ερμήνευσε κομμάτι του, το οποίο μάλιστα είχε γράψει η ίδια στο λαϊκό καλλιτέχνη.

Η συγκίνηση της στιχουργού ήταν τεράστια (δείτε την εδώ) μιας και είναι γνωστό, πως ο Τερζής δεν κάνει εμφανίσεις και γενικότερα δηλώσεις. Η ίδια παραχώρησε στη συνέχεια συνέντευξη στο Super Κατερίνα, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 24/4.

Η Εύη Δρούτσα εξέφρασε για μία ακόμη φορά το πόσο πολύ αγαπάει τον Τερζή και στη συνέχεια αποκάλυψε, εάν υπάρχει ελπίδα να δούμε ξανά τον Πασχάλη να τραγουδάει!

Αποκάλυψη για το μέλλον του Πασχάλη Τερζή

«Ο Πασχάλης είναι χρόνια φίλος μου, δεν βγαίνει πουθενά, δε βγαίνει πουθενά εδώ και χρόνια και βγήκε για μένα και μίλησε για μένα και αυτό με συγκίνησε. Είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος. Άσχετο με το αν βγήκε στην εκπομπή, με τον Πασχάλη μιλάμε πάρα πολύ τακτικά».

«Όχι, (δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο τραγούδι)» είπε η Εύη Δρούτσα.

Η σύζυγος του Τερζή με την οποία μένει μόνιμα στο σπίτι τους στο Πευκοχώρι

Ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής έχει αποφασίσει να σταματήσει το τραγούδι και να ακολουθήσει μια ήσυχη ζωή με την οικογένεια του. Έχει μετακομίσει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στο Πευκοχώρι της Θεσσαλονίκης όπου μένει με την σύζυγο του.

Η κυρία Μαρία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Οι δυο τους έζησαν έναν όμορφη έρωτα που έγινε αγάπη και μαζί έχουν αποκτήσει την Γιάννη (ο Τερζής έχει και έναν γιο από την πρώτη του γυναίκα).

Πασχάλης Τερζής σύζυγος