Θανάσης Πάτρας: «Κοιτάμε την δουλειά μας και...» - Διαψεύδει τις φήμες για συνεργασία με γνωστή παρουσιάστρια

«Της εύχομαι να πάει καλά και να μακροημερεύσει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Θανάσης Πάτρας: «Κοιτάμε την δουλειά μας και...» - Διαψεύδει τις φήμες για συνεργασία με γνωστή παρουσιάστρια

Το πρωί της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Πάτρας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star, για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πάτρας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη, αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Διαβάστε επίσης: «Περίμενα να δουλέψω με την Ελεονώρα και δικαιώθηκα» - Η σπάνια εξομολόγηση του Θανάση Πάτρα για την Μελέτη

Οι δηλώσεις του Θανάση Πάτρα

«Κοιτάμε την δουλειά μας, προστατεύουμε την εκπομπή μας και θέλουμε να πάμε παρά πέρα και να συνεχίσουμε. Γράφτηκε ότι θα συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτό δεν έχει καμία βάση, αλήθεια και πραγματικότητα», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.

«Δεν είναι ότι κάτι δεν μου άρεσε. Χάρηκα που την είδα. Ήταν λαμπερή, ορεξάτη, κεφάτη κι ήταν πραγματικά σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Στην κουβέντα επάνω συζητήσαμε το περιεχόμενο της εκπομπής κι αυτό που είπα ουσιαστικά είναι ότι επειδή την θεωρώ δυνατή επικοινωνιακά, περίμενα να την δω σε κάτι, το οποίο θα είναι πιο πάνω στον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της.

Ήταν εξαιρετική. Της εύχομαι να πάει καλά και να μακροημερεύσει. Ποτέ δεν ξέρεις (σ.σ. μπορεί να συνεργαζόμασταν). Έχω πολύ καλές αναμνήσεις κι είχα πολύ καλή συνεργασία. You never know», είπε ο δημοσιογράφος για την Σοφία Αλιμπέρτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγικ'ή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν στιγμιότυπα από την χθεσινή πρεμιέρα του «Ζήσε αλλιώς» με την Σοφία Αλιμπέρτη. Στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 και την τηλεοπτική επιστροφή της παρουσιάστριας μετά από τόσα χρόνια απουσίας, αναφέρθηκαν οι δημοσιογράφοι του MEGA.

Ο Θανάσης Πάτρας, μπορεί να είπε τα καλύτερα για την Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά ήταν αντίθετος σε κά;ποια πράγματα του συγκεκριμένου concept, προκαλώντας μια αναταραχή, στο πλατό της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Αλιμπέρτη: Πώς τα πήγε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1, Ζήσε Αλλιώς

«Η εκπομπή αυτή έχει ιατρικό περιεχόμενο, την έχουμε ξαναδεί. Πραγματικά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το συγκεκριμένο format. Της αρέσει μάλλον και αποφάσισε να το κάνει», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Αν ζήταγε τη συμβουλή μου, θα της έλεγα να κάνει κάτι πιο ψυχαγωγικό, κάτι που είναι περισσότερο επάνω της. Αλλά το έκανε επαρκώς και εξαιρετικά καλά», τόνισε.

«Εμένα η εκπομπή της μου άρεσε. Θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση υπάρχει χώρος για όλες τις εκπομπές. Κι εμείς δεν κάνουμε κάτι που διαφέρει από τις άλλες, το ‘χουν κάνει κι άλλοι συνάδελφοι πριν και μετά και κατά τη διάρκεια της ημέρας», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα, έχει ένα απίστευτο επικοινωνιακό χάρισμα. Δεν έπεσε στην παγίδα της αυτοαναφορικότητας και μπράβο της. Εγώ αυτό της το πιστώνω», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.