«Περίμενα να δουλέψω με την Ελεονώρα και δικαιώθηκα» - Η σπάνια εξομολόγηση του Θανάση Πάτρα για την Μελέτη

«Όλα γίνονται για να κουμπώσει κάτι και να πεις "εδώ είμαστε, καλά περνάμε, πάμε παραπέρα"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Περίμενα να δουλέψω με την Ελεονώρα και δικαιώθηκα» - Η σπάνια εξομολόγηση του Θανάση Πάτρα για την Μελέτη

Ο Θανάσης Πάτρας, πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και προχώρησε σε δηλώσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, μιας που πρόκειται για μία περίοδο συζητήσεων και αποφάσεων για τα κανάλια, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως η συμμετοχή του στην Φάρμα, αλλά και η αποχή του από το "γυαλί" για κάποιο διάστημα, οδήγησαν στη συνθήκη που βιώνει αυτή τη στιγμή, η οποία τον ικανοποιεί, καθώς ακόμη κι αν τα νούμερα που σημειώνει το Mega Καλημέρα δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελαν, το κλίμα είναι πολύ όμορφο.

Η εξομολόγηση του Θανάση Πάτρα για την Ελεονώρα Μελέτη και την συνεργασία τους

«Πιστεύω ότι θα πάμε (σε επόμενη χρονιά). Ωραία παρέα είμαστε, πολύ καλά περνάμε μεταξύ μας, πήγαμε πολύ καλά πέρυσι. Φέτος είχαμε μία φθορά που θεωρώ ότι είναι μέσα στη λογική των πραγμάτων. Νομίζω ότι όλα συντείνουν, χωρίς να ξέρω κάτι οριστικό, στο ότι θα συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο ίδιος για το Mega Καλημέρα.

«Σχετικά με το ότι η Φάρμα τον έβαλε ξανά στο χώρο της τηλεόρασης, εξήγησε: «Η γυναίκα μου μου έλεγε "πήγαινε" για ένα και μόνο λόγο. "Θα δούνε οι άνθρωποι πώς είσαι"».

Και συμπλήρωσε: «Η Φάρμα ήταν ωραία εμπειρία και χαίρομαι πάρα πολύ που το έζησα. Μου έκανε καλό σε όλα τα επίπεδα. Γενικά πάντα συζητούσα (για την επιστροφή στην τηλεόραση), αλλά είτε δεν καθόταν ή δεν ήθελα εγώ να το κάνω. Αλλά νομίζω ότι όλα γίνονται για να γίνει κάτι στο τέλος το οποίο θα δε δικαιώσει».

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει η Φάρμα αλλά όχι στον ΑΝΤ1 - Παρουσιαστής "έκπληξη" παίρνει την θέση του Τανιμάνιδη

«Υπάρχουν εκπομπές οι οποίες κάνουν πάρα πολύ καλά νούμερα, αλλά το κλίμα είναι χάλια. Υπάρχουν εκπομπές που δεν κάνουν καλά νούμερα και τα πηγαίνουν τέλεια», επισήμανε.

Και κατέληξε: «Δεν έχω ζήσει να είμαι χάλια σε εκπομπή. Είχα πράγματα τα οποία με προστάτευαν. Φέτος, πέρυσι, έχω μια εξαιρετική συνεργασία, το περίμενα να δουλέψω με την Ελεονώρα και δικαιώθηκα απολύτως. Είναι ακόμα καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Απέκτησα μία φίλη, απέκτησα έναν φίλο, τον Κώστα τον Τσουρό, την Φλορίντα, έχουμε μία τρομερή σχέση. Με την Άννα, που ήρθε φέτος, επίσης μία εξαιρετική συνεργασία. Δηλαδή όλα γίνονται για να κουμπώσει κάτι και να πεις "εδώ είμαστε, καλά περνάμε, πάμε παραπέρα"», εξηγώντας πως δεν έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor.

Διαβάστε επίσης: "Τρελάθηκαν" στον αέρα του Mega Καλημέρα - Πάτρας & Ζηρδέλη έκαναν αναπαράσταση το φιλί του Μάστορα με την Βανδή