Υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 - Η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

«Χαίρομαι πολύ που μου το πρότειναν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στην νέα συνεργασία που έχει με το κανάλι του ΑΝΤ1 και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα παρουσιάζει το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1, το «Προδότες» που φημολογούνταν πως θα παρουσίαζε η Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά όμως από την αποκάλυψη της, για τους λόγους που δεν θα καταφέρει να το κάνει (δείτε τους εδώ), πήρε την θέση της, ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη για τους «Προδότες»

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα κάνω τους Προδότες. Όταν μου το πρότειναν και το είδα τι είναι, ενθουσιάστηκα. Χρειάζεται στρατηγική, ευφυΐα, να ξέρεις από πριν ότι θα πρέπει να μαχαιρώσεις πισώπλατα για να μη μαχαιρωθείς και ότι αυτό θα το κάνεις με απόλυτη έλλειψη ενοχής. Έχει τέτοια ηδονή το παιχνίδι που τώρα που σας το λέω ανατριχιάζω.

Πρέπει να ευχαριστήσω την Ζέτα Μακρυπούλια που δεν μπορούσε να το κάνει. Πιστεύω θα το έκανε υπέροχα έτσι κι αλλιώς η Ζέτα. Αλλά χαίρομαι πολύ που μου το πρότειναν», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού και έρχεται να μας μυήσει σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

O Κωνσταντνίνος Μαρκουλάκης θα παρουσιάσει τους προδότες

Δημοφιλής και αγαπημένος καλλιτέχνης, χαρισματικός σκηνοθέτης και ένας από τους πιο επιδραστικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει καταλυτικό ρόλο σε ένα παιχνίδι με μυστικά και συνομωσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα.

«ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»: Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!