«Απίστευτο! Έπαθα πλάκα» - Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου για το σκάνδαλο με τον Μαρτίκα

«Δεν μπορώ να το ξέρω»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Απίστευτο! Έπαθα πλάκα» - Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου για το σκάνδαλο με τον Μαρτίκα

Το πρωί της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι από τους ανθρώπους, που δεν διστάζουν να πον την άποψη τους σχετικά με το Survivor all star, αλλά και τους διαγωνιζόμενους.

Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς σε καθημερινή σχεδόν βάση αναφέρεται είτε σε κινήσεις, είτε σε δηλώσεις του φαρμακοποιού, που τον προσβάλλουν, όπως τότε με τον γιό του (δείτε εδώ τι), αλλά και όσα κάνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Βέβαια, αυτή την φορά κλήθηκε να απαντήσει στα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς πίστευε ότι η παραγωγή του ριάλιτι δεν τα κατέγραφε.

Συγκεκριμένα, στην προσωπική του συνέντευξη την Πέμπτη (20/4) δε σταματούσε να εξυψώνει τον εαυτό, κάνοντας μάλιστα στο τέλος δηλώσεις, που φάνηκε να μην καταλαβαίνει, πως καταγράφονται - δείτε τες εδώ.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και του Μπό για τον Μαρτίκα

«Απίστευτο, έπαθα πλάκα. Εκεί που κάνει 5 νίκες και τον ανεβάζεις, πήγαν η παραγωγή και έβαλαν ό,τι δεν είναι γραμμένο στα cues. Ο Σπύρος έδειξε κάτι περίεργο. Το έκανε για χιούμορ; Δεν μπορώ να το ξέρω», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Σε εμάς γενικότερα η παραγωγή κι εμείς ήμασταν πιο μαζί. Και η παραγωγή ήταν στα πρώτα της βήματα τότε και έψαχνε να δει τι θα κάνει», συμπλήρωσε ο Μπό.

«Δεν μπορώ να ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει περάσει το θέμα σε επίπεδο μίσους πλέον, γιατί νιώθει ότι είναι αδικία», υποστήριξε ο Τριαντάφυλλος.

Οι δηλώσεις του Bo για το Survivor

Ήθελες πάντα να ασχοληθείς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να ασχοληθώ με τίποτα από όλα αυτά. Απλώς πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι διαφορετικό από τα πράγματα τα οποία ήδη ξέρω να κάνω καλά. Μόνο να βοηθήσω θέλω και αυτό σκοπεύω να κάνω.

Σε ποιον τομέα πιστεύεις ότι θα βοηθήσεις περισσότερο;

Στον πολιτιστικό, φυσικά, σε διοργανώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σε ό,τι προσφέρει χαρά στον πολίτη.

undefined

Οι καλλιτέχνες πρέπει να «χρωματίζονται»;

Το «χρώμα» του καλλιτέχνη είναι το «χρώμα» της καρδιάς του, που πρέπει να χτυπάει δυνατά για νέες ιδέες, με αφορμή τη δημοφιλία του μέσω των τραγουδιών του. Κατ’ εμέ, δεν πρέπει να μπαίνει σε κουτιά. Ο στόχος είναι το μέλλον για τη νέα γενιά και όχι το χρώμα.

Φέτος στο Survivor όλοι… τρώνε! Εσύ επέστρεψες αδυνατισμένος κατά πολύ. Ποια είναι η γνώμη σου για τις αποκαλύψεις που θέλουν τους παίκτες να τρώνε κρυφά;

Εγώ προσωπικά το 2017 στο Survivor έχασα 34-35 κιλά και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην ταλαιπωρία, στην πείνα, στις κακουχίες αλλά και στα αγωνίσματα. Αν τώρα βρίσκουν τρόπους να τρώνε, από τη μία καλά κάνουν και απ’ την άλλη χαλάνε τη μαγεία του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό και το παιχνίδι πλέον, με τόση στρατηγική και τόσο «στημένο σενάριο», έχει χαλάσει, έχει χάσει τη μαγεία του, τον αυθορμητισμό του, την αλήθεια του και έχει γίνει κάτι άλλο, το οποίο δεν με αντιπροσωπεύει πλέον. Τα λεφτά, βέβαια, είναι καλά αλλά δεν είναι όλα λεφτά…