Γίνεται έξαλλη - Η ερώτηση που κάνουν στην Τόνια Σωτηροπούλου και την εκνευρίζει

Τι μπορεί να είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γίνεται έξαλλη - Η ερώτηση που κάνουν στην Τόνια Σωτηροπούλου και την εκνευρίζει

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Mega, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου, που είχε έναν παραμυθένιο γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια (δείτε εδώ φωτογραφίες) έκανε λόγο για το σύζυγο της, αλλά και τις ερωτήσεις που δέχεται και ταυτόχρονα νευριάζει πάρα πολύ.

Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου για περιστατικό

«Οι συνεντεύξεις, αν και κάνω αυτή τη δουλειά από τα 18 μου κι είμαι 36 τώρα, ακόμα με κάνουν να νιώθω άβολα. Έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τη συμμετοχή μου στην ταινία του Τζέιμς Μποντ. Αυτή η ερώτηση ακυρώνει το "ταξίδι" μου», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Με ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση "πότε θα κάνεις παιδιά", γιατί μπαίνω στη θέση των γυναικών που μπορεί να μην μπορούν ή να μη θέλουν να κάνουν παιδί», συμπλήρωσε.

«Η σημαντικότητά μου δηλαδή, αυτό που δίνει το "οκ" σε κάποιον για να με ακολουθήσει είναι το νυφικό που φοράω; Πριν γνωρίσω τον Κωστή, είχα αποφασίσει ότι και μόνη μου να ήμουν για πάντα, δεν θα με πείραζε. Με τον Κωστή αποφασίσαμε από κοινού πως θα κάνουμε ένα πάρτι τον γάμο μας. Η ζωή περνάει και πρέπει να δημιουργούμε στιγμές. Οι γονείς μας μεγαλώνουν και θέλαμε να χαρούν μαζί μας», τόνισε η ηθοποιός.

«Οι γονείς μου δεν υπογράμμισαν ποτέ το αν είμαι όμορφη κι αυτό με βοήθησε να μεγαλώσω απενοχοποιημένα. Θεωρώ τραγικό να αγκυλώνεται κάποιος μόνο από την εμφάνισή του, αλλά είναι ένας διαρκής αγώνας, ιδίως στη δουλειά, γιατί όλοι τυποποιούνται», ανέφερε κλείνοντας.