Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου
News 11.10.2021 22:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα. Το ζευγάρι μάλιστα επέλεξε ο γάμος τους να γίνει υπό άκρα μυστικότητα σε στενό κύκλο.

Ο γάμος ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Υδραία», το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής. Το ζευγάρι είναι από χθες στο νησί, με μία παρέα στενών τους φίλων, γύρω στα 10 άτομα -δείτε εδώ μερικούς από τους καλεσμένους-.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός ήθελαν έναν γάμο «πριβέ», χωρίς τα φλας των φωτογράφων. Έτσι, ειδοποίησαν τους φωτογράφους που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο ότι δεν επρόκειτο να γίνουν δεκτοί στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή - έσπευσαν ωστόσο να τους στείλουν τούρτα και κρασί.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο Κωστή Μαραβέγια - Τόνιας Σωτηροπούλου

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το πανάκριβο ξενοδοχείο που επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους!

Φωτογραφίες από τον γάμο Μαραβέγια - Σωτηροπούλου

Φωτογραφίες από τον γάμο Κωστή Μαραβέγια - Τόνιας Σωτηροπούλου

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο  Μαραβέγια - Σωτηροπούλου

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο Κωστή Μαραβέγια - Τόνιας Σωτηροπούλου

Τι είχε δηλώσει ο Μαραβέγιας για την αγαπημένη του

Ο Κωστής Μαραβέγιας άλλωστε, έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι νιώθει την Τόνια Σωτηροπούλου σαν οικογένειά του: «Η Τόνια άλλαξε την ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα. Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση.

Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δυο ταυράκια που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μας έδεσε αυτό που περάσαμε παρά μας δημιούργησε δονήσεις. Μας δημιούργησε θετικές δονήσεις, μια χαρά ανακάλυψης και μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ότι πριν», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής για την αγαπημένη του.

Εκείνη με την σειρά της είχε δηλώσει: «Είμαι με τον άνθρωπό μου και είμαι μια χαρά. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι που λέγεται γάμος είτε όχι, για εμάς είναι το ίδιο πράγμα… Δεν αλλάζει κάτι με το γάμο… Αλλά αν θέλουμε να γίνει, θα γίνει…». Αίσθηση προκάλεσε πρόσφατα η δήλωση του καλλιτέχνη πως είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. «Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, διαδώστε το!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπαμπάς ο Κωστής Μαραβέγιας - Ετοιμάζεται για το πρώτο του παιδάκι

Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Οι καλοκαιρινές διακοπές μαζί

Share