Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι στον γάμο τους

Στο πλευρό του ζευγαριού την σημαντική αυτή μέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι στον γάμο τους

Σε λίγη ώρα, Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα. Το σημαντικό αυτό γεγονός μάλιστα ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί (11/10) στην εκπομπή Love It.

Το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει το γάμο του, υπό άκρα μυστικότητα, στο ξενοδοχείο «Ηydrea Hotel».Στο νησί βρίσκονται από την Κυριακή η Ευγενία Σαμαρά, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Πάνος Μουζουράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέλεξε τα γλυκά και το γαμήλιο τραπέζι να περιέχει vegan εδέσματα από γνωστό catering.

 Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι στον γάμο τους

«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση» είχε πει ο Κωστής Μαραβέγιας στην συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω.

Οι αποκαλύψεις του Κωστή Μαραβέγια για το ενδεχόμενο ενός παιδιού με την Τόνια Σωτηροπούλου

«Ότι δεν συνέβη με τα παιδιά του αυτό που είχα στο μυαλό μου είναι αλήθεια, ότι πια η τηλεόραση, ένα σόου δεν μπορεί να φτιάξει μία καριέρα. Δίνει ένα μικρό βήμα».

Ακόμη, ανέφερε πως πιστεύει ότι γίνει πατέρας σύντομα!

«Κάτσε να κάνουμε πρώτα την εκπομπή και στα επόμενα σχέδια είναι ένα παιδί. «Βλέπω τους πατεράδες που έρχονται με τα παιδιά στις συναυλίες, με κούνιες έρχονται» είπε χαρακτηριστικά.

Το τρυφερό βίντεο της Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια μέσα στο σπίτι τους

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο μοιράστηκε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια από το σπίτι τους.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα της ελληνικής σόου μπιζ και η σχέση τους μετράει πλέον χρόνια.

Ωστόσο, και οι δύο έχουν αποφασίσει να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν συνηθίζουν να δημοσιεύουν στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, όπου πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα παρενόχλησης από έναν ηθοποιό, μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram, ένα βίντεο όπου ο Κωστής Μαραβέγιας παίζει κιθάρα στο σπίτι τους.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής έχει επιλέξει ένα κομμάτι της Lady Gaga και η αγαπημένη του δεν θα μπορούσε παρά να τον καμαρώσει.

 Το τρυφερό βίντεο της Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια