«Λίγο ζαλισμένη από το...» - Η 1η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά το τροχαίο

Θα πάει νοσοκομείο;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) ήταν αρκετά δύσκολο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς τράκαρε με ένα άλλο αυτοκίνητο. Το μοντέλο δεν έφταιγε σε καμία περίπτωση και δε φέρει τραύματα από τη σύγκρουση. Από την φωτογραφία (δείτε εδώ την αποκλειστική φωτογραφία) δε φαίνεται να έχει δημιουργηθεί κάποια σοβαρή ζημιά, αλλά όπως και να έχει ένα τροχαίο προκαλεί αναταραχή.

Βέβαια, πριν από μερικά λεπτά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έκανε γνωστή την κατάσταση της υγείας της, μετά από το περιστατικό.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά από το τροχαίο

«Παιδιά είμαι καλά! Λίγο ζαλισμένη από το χτύπημα αλλά όλα καλά! Δεν είμαι στο νοσοκομείο. έχω δουλειά που θέλω να τελειώσω θα τα πούμε αργότερα! Σας υπέρ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!», έγραψε στην ανάρτηση της η Αλεξανδράκη.

Η ανάρτηση της αλεξανδράκη μετά από το τροχαίο

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει αποδείξει, πως της αρέσει να εκφράζεται μέσα από τα social media τόσο για ευχάριστα κομμάτια της ζωής της, όσο και για λιγότερο με την ίδια να μη ''μασάει'' ποτέ τα λόγια της για ό,τι έχει να δηλώσει.

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη 8/3 μέσα από ένα μεγάλο βίντεο, που δημοσίευσε στο instagram εξέφρασε τις σκέψεις σχετικά με το πένθος, που ζει τις τελευταίες ημέρες η χώρα, καθώς πολλοί τονίζουν πως κάποιες δραστηριότητες είναι περιττές.

Η ίδια λοιπόν μέσα από ένα νέο ξέσπασμα, που έκανα - καθώς φώναζε και ούρλιαζε - τόνισε, πως δε δέχεται καμία κρίση κανενός περί πένθους με αφορμή μια τραγική απώλεια, που έζησε η οικογένειά της (δείτε εδώ ποιους αποκάλεσε πριν από λίγες ημέρες σκουπίδια).

«Πριν δύο χρόνια εξυπνάκια μου εδώ μέσα, 25η Μαρτίου αν θυμάστε, πατήστε στο Google αν δεν θυμάστε, χάθηκε ένα παιδί 23 χρονών στο Σχιστό σε ένα τροχαίο. Πένθησε κανένας γι’ αυτό το παιδί; Όχι. Εμείς πενθούμε μέχρι σήμερα γιατί ήταν ο πρώτος ξάδερφος μου και ο μικρότερος. Οπότε βουλώστε τα στόματα σας και κοιτάξτε τη δουλειά σας. Και αν εσύ αύριο δεν θέλεις να πας στη δουλειά σου για το πένθος μην πας.

Κότες όλες του πληκτρολογίου, μην με ενοχλείτε ρε, θα τρώτε μπλοκ και εξαφανισμό για μια ζωή. Έτσι αυτή την Δήμητρα θέλετε αυτή θα έχετε. Εσύ πρέπει να βάλεις κουστούμι στη δουλειά σου γιατί αν δεν το βάλεις θα σε κράξουν. Αν είσαι στο στρατό και είσαι αξύριστος, θα φας φυλακή ή οτιδήποτε άλλο.

Η άλλη πρέπει να έχει κοντά τα νύχια της, η άλλη πρέπει να έχει μακιγιάζ η άλλη δεν πρέπει να έχει μακιγιάζ. Οπότε σταματήστε να βάζετε ταμπέλες, τραβάτε να κάνετε τις δουλειές σας εδώ μέσα και το τι κάνει και τι περνάει ο καθένας σε αυτή τη ζωή επειδή δεν το ξέρετε κλείστε το. Πενθείστε, αγαπήστε, γελάστε, κάντε ότι θέλετε γιατί στο τέλος της ημέρας ο θεός μας επιτρέπει και είμαστε ακόμα εδώ», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.