«Δεν είμαι καλά, έχω χτυπήσει την...» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Κωστόπουλου για την υγεία του

«Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είμαι καλά, έχω χτυπήσει την...» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Κωστόπουλου για την υγεία του

Μια πολύ σπάνια εμφάνιση έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Ο παρουσιαστής και εκδότης, μετά από τρία χρόνια αποχής από την τηλεόραση αποκάλυψε αν θα σκεφτόταν να επιστρέψει αλλά και αν του έχουν γίνει προτάσεις.

Μίλησε επίσης για τα παιδιά του - δείτε πως είναι σήμερα οι κόρες του - ενώ αποκάλυψε και ένα θέμα που έχει με την υγεία του έπειτα από χτύπημα.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου

«Δεν είμαι καλά, έχω χτυπήσει την σπονδυλική μου στήλη», αποκάλυψε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος έπειτα από ερώτηση της δημοσιογράφου.

Όσον αφορά την επιστροφή του στην τηλεόραση και αν το σκέφτεται, αποκάλυψε: «Είναι επιλογή μου να απέχω, βαριέμαι να μιλάω, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, από το πρωί φεύγω για δουλειά. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τηλεόραση, ούτε έχω σκοπό να καταθέσω πρόταση. Ντρέπομαι. Με ξέρουν, αν με θέλουν θα με πάρουν. Δεν με ενδιαφέρει, έχω πολλή δουλειά στα περιοδικά και στα site. Δουλεύω σαν γάιδαρος».

Σχετικά με τα παιδιά του που τους έχει τεράστια αδυναμία: «Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Χαίρομαι για αυτός. Βλέπω πως ήμουν μικρός, είναι βελτιωμένη έκδοσή μου. Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με γράψουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους. Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν» είπε ο παρουσιαστής για τα παιδιά του».