Μετά το Survivor αυτοαποκαλείται Πάτερ - Μπαίνει στο Άγιο Όρος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Τα πρώτα βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά το Survivor αυτοαποκαλείται Πάτερ - Μπαίνει στο Άγιο Όρος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Χαμός επικρατεί στα social media του Κωνσταντίνου Εμμανουηλ τις τελευταίες ημέρες, μετά την καταγγελία εις βάρος του για ξυλοδαρμό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην παίκτης του Survivor ανακοίνωσε πως βάζει τα ράσα και θα μπει στο Άγιο Όρος. Μάλιστα, σε βίντεο του αυτοαποκαλείται Πάτερ.

Στα σχετικά βίντεο, ο γνωστός makeup artist συγκεκριμένα, συστήνεται ως "πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ" φορώντας μαύρα ρούχα και δηλώνει την επιθυμία του να αφιερωθεί στο Θεό.

Βέβαια, οι διαδικτυακοί του φίλοι δεν έχουν πειστεί από τα βίντεο του. Κάνουν λόγο για πλάκα γελώντας, ενώ υπάρχουν και έντονες αντιδράσεις που τονίζουν ότι είναι «προσβλητικό να χλευάζουμε τη θρησκεία μας για μερικά views».

Τα βίντεο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το Άγιο Όρος

«Το αποφάσισα θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα πάω και θα γίνω ένας μοναχός. Θα πάω στο Άγιο Όρος εκεί που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν. Τουλάχιστον εκεί, κοντά στον Θεό και στην Παναγία, θα μπορώ να ζητιανέψω έστω ένα ευρώ, δύο ευρώ, να ανάψουν οι πιστοί μία λαμπάδα. Έχω βάλει και τα κατάλληλα ρούχα, από ό,τι βλέπεις. Είμαι έτοιμος να γίνω ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Θα πάω στο Άγιο Όρος, μαζί με τις αδελφές ψυχές και θα ζητιανεύουμε όλοι μαζί. Σας φιλώ, σας αγαπώ, και ελπίζω ο Θεός να σας δώσει φώτιση και ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σάς στέλνει ένα φιλί. Γεια σας», ακούγεται να λέει στο πρώτο του βίντεο και στα σχόλια επικρατεί χάος!

@emmanouil_konnstantinos

Ο πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουηλ! Το Αποφάσισα θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί 💰🙏🏻…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε 😉 Ο θεός μαζί σας 🙏🏻💋…. kokonstantinosemmanouilμεμμανουηλαπατεραπατερκωνσταντινοσεμμανουηλγαγιοοροςεθεοςπατεραςδαδερφεσψυχεςλΕλεημοσύνηαπαππαςκεκλησιαγαγαπηώφώτισηikingemmanouilωκωνσταντινοσεμμανουηλoforyoformeoforyourpageiviraloforyouα#παμεδυνατα

♬ πρωτότυπος ήχος - Konstantinosemmanouil_official

Λίγες ημέρες μετά δημοσίευσε και δεύτερο βίντεο, λέγοντας πως έχει ξεκινήσει νηστεία και τον περιμένουν να πάει στο Άγιο Όρος.

@emmanouil_konnstantinos

Σας αφιερώνω ένα εκκλησιαστικό τραγούδι και ως πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουήλ θα προσεύχομαι συνεχώς για εσάς 🖤🙏🏻👁️‍🗨️… #konstantinosemmanouil#εμμανουηλ#πατερ#πατερκωνσταντινοσεμμανουηλ#αγιοορος#θεοςπατερας#αδερφεσψυχες#Ελεημοσύνη#παππας#εκλησια#αγαπη#φώτιση#μοναχος#κωνσταντινοσεμμανουηλ#kingemmanouil#fory#forme#foryourpage#viral#foryou

♬ πρωτότυπος ήχος - Konstantinosemmanouil_official

Βέβαια, λίγες ημέρες πριν τα εν λόγω βίντεο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν έδειξε κανένα σημάδι πως θέλει να μονάσει και να αφήσει πίσω του την ζωή που κάνει, αφού μιλούσε προς τους διαδικτυακούς του φίλους κάνοντας διάφορα αστεία.

@emmanouil_konnstantinos

Έκλαψα λίγο αλλά έκατσα το έζησα και αυτό 👅🤪🤷🏻🐕…. #konstantinosemmanouil#εμμανουηλ#kingemmanouil#ολολαθος#παμεδυνατα#fory#forme#foryourpage#viral#foryou#κωνσταντινοσεμμανουηλ#πολυγελιο#γελιο

♬ πρωτότυπος ήχος - Konstantinosemmanouil_official