«Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει» - Η Δροσάκη ξεκαθάρισε πρώτη φορά τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Φανερή η αμηχανία της στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει» - Η Δροσάκη ξεκαθάρισε πρώτη φορά τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Έντομα σχολιάστηκε η συνεργασία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Λένα Δροσάκη, παρά το χωρισμό τους και το διαζύγιο τους έπειτα από 3 χρόνια γάμου. Οι δυο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούσαν στην ίδια θεατρική παράσταση.

Στις εκπομπές μάλιστα, πρόβαλλαν απόσπασμα από το φινάλε της παράστασης τους, αναφέροντας πως η υπόκλιση ήταν πολύ άβολη με το πρώην ζευγάρι να μην πιάνεται από τα χέρια - δείτε το βίντεο.

Η Λένα Δροσάκη λοιπόν, την οποία συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ξεκαθάρισε τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η αμηχανία της Δροσάκη για τον Μπουρδούμη

«Ότι μπορούμε κάνουμε» είπε αρχικά σε ερώτηση για το αν διατηρεί καλές σχέσεις με τον ηθοποιό παρά το χωρισμό τους.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε τις πιεστικές ερωτήσεις - ευγενικά πάντα - αναφερόμενος στην υπόκλιση τους στην παράσταση. «Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει, δεν ισχύει αυτό τίποτα άλλο σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή σας μέρα», του απάντησε.

Η πρώτη της συνέντευξη

Την πρώτη της αποκαλυπτική συνέντευξη λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου της παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στο parallaximag.gr και τον Γιώργο Σταυρακίδη, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20/4 στην εκπομπή Breakfast at star.

Η γνωστή ηθοποιός δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη αναφορά στην προσωπική της ζωή και τα όσα έχουν γίνει όμως εξήγησε πως είναι ένας άνθρωπος που της αρέσει το “μοίρασμα” της ζωής της.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μερικές ευχές προς τον εαυτό της!

«Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ να κρατήσου την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου. Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο» είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Με αφορμή την ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το τι εύχεται για τον εαυτό της δήλωσε:

«Θα σου πω ένα κομμάτι από τη Ρόζαλιντ που λέει: «Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας.

Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα».