«Για να είμαι ειλικρινής...» - Ο υιοθετημένος γιος της Χάρις Αλεξίου, Μάνος, μιλάει για τους βιολογικούς του γονείς

Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για να είμαι ειλικρινής...» - Ο υιοθετημένος γιος της Χάρις Αλεξίου, Μάνος, μιλάει για τους βιολογικούς του γονείς

Η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου, παραχώρησαν αποκλειστική συνέντευξη στην Vogue, όπου μίλησαν για την σχέση τους. Η σπουδαία ερμηνεύτρια δε, αναφέρθηκε με τα πιο γλυκά λόγια στην απόφαση της να τον υιοθετήσει.

Απόσπασμα από την συνέντευξη πρόβαλλαν στην εκπομπή Ελένη, με το πάνελ και την Ελένη Μενεγάκη στην συνέχεια να την σχολιάζουν.

Οι αποκαλύψεις της Χάρις Αλεξίου και του υιοθετημένου της γιου

«Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε στο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου», αναφέρει στην συνέντευξη της η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε επίσης: Φωτογραφία από το υπέροχο σπίτι της Χάρις Αλεξίου - Η vintage διακόσμηση και οι ακριβοί πίνακες

Με τον Μάνο Θεοφίλου να συνεχίζει: «Θεωρώ ότι για μένα είναι “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο. Είναι δεδομένο ότι η μητρότητα και η γονεϊκότητα δεν είναι βιολογική υπόθεση. Η αγάπη είναι το κλειδί».

Σε άλλο σημείο λέει: «Εγώ από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

«Αν νιώσεις ότι δεν σε θέλουν. Αν σε έχουν του κλώτσου και του μπάτσου θα ψάξεις να βρεις από που κρατάει η σκούφια σου. Αν σου δώσουν ότι συναισθηματικό εφόδιο χρειάζεσαι δεν θέλεις να ξέρεις και δεν σε νοιάζει τίποτα», εξομολογήθηκε.

Ο πρώτος σύζυγος της Χάρις Αλεξίου με τον οποίο υιοθέτησαν τον Μάνο

Η Χάρις Αλεξίου είναι μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, έχοντας χαρίσει στη χώρα τεράστιες επιτυχίες που ακούγονται μέχρι και σήμερα. Μεγαλύτερο της όμως επίτευγμα ήταν η υιοθεσία του γιου της, Μάνου, όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο.

Μπορεί να χώρισαν, ωστόσο, μέχρι και σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις όχι μόνο για χάρη του Μάνου, αλλά και γιατί η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη.

Πριν από μερικό διάστημα λοιπόν, η Χάρις Αλεξίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, όπου πόζαραν αγκαλιά μαζί με τη σύντροφό του.

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Θεοφίλου, ο οποίος είναι σπουδαίος παραγωγός.

Χάρις Αλεξίου