«Τότε γιατί ήρθες;» - "Άναψαν" τα αίματα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Σοφία Βογιατζάκη στον αέρα του Super Κατερίνα

«Μπορεί να μην είμαι το κατάλληλο προϊόν για την εκπομπή σου και να σε φέρνω σε δύσκολη θέση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τότε γιατί ήρθες;» -

Το βράδυ του Σαββάτου 22/4 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του Just The 2of Us από το οποίο αποχώρησαν ο Σαρμπέλ και η Σοφία Βογιατζάκη. Οι δυο τους, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 25/4 βρέθηκαν στο πλατό του Super Κατερίνα για να μιλήσουν για την εμπειρία τους στον διαγωνισμό, ωστόσο "άναψαν τα αίματα" μεταξύ της ηθοποιού και της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν της άρεσε η αντίδραση του αντίπαλου ζευγαριού τη στιγμή της ανακοίνωσης της αποχώρησής τους, η Σοφία Βογιατζάκη θεώρησε πως της ζητήθηκε να σχολιάσει τον πρώην συμπαίκτη της και αυτό είναι κάτι που δεν της ταιριάζει. γι' αυτό και προχώρησε σε εξηγήσεις που έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να απορεί με την παρουσία της στο πλατό.

Διαβάστε επίσης: «Δεν το ακούω καν, κατάλαβες τι λέω;» - Η απάντηση της Σοφίας Βογιατζάκη στα αρνητικά σχόλια για το φιλί με τον Σαρμπέλ

Χαμός στην Super Κατερίνα με την καινούργιου και την Σοφία Βογιατζάκη

«Τι να με πειράξει;; Όχι, αγάπη μου. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τρίτους ανθρώπους, που δεν είναι παρόντες. Δεν το κάνω ποτέ εγώ. Δεν μπορώ να σχολιάσω μία εικόνα. Επίσης, το να σχολιάζουμε όλοι τα πάντα είναι κάτι που... Θέλω να σας πω κάτι και το ξέρετε χρόνια αυτό. Αν δεν το ξέρετε, να σας το πω. Ιδιοσυγκρασιακά δεν είμαι άνθρωπος, που είναι τηλεοπτικό προϊόν.

Ούτε είμαι άνθρωπος που θα εμφανιστώ σε εκπομπές και θα κάνω ίντριγκες, ούτε θα σχολιάσω. Δεν μου αρέσει, δεν το κάνω για κανέναν δεν θα το κάνω ούτε στην προσωπική μου ζωή, ούτε στην τηλεόραση, ούτε πουθενά, για κανένα νούμερο, για καμία τηλεθέαση, για καμία εκπομπή. Το να βλέπω μία εικόνα και να σχολιάζω, είναι κάτι που δεν μου αρέσει, δεν θα το κάνω ποτέ. Μπορεί να μην είμαι το κατάλληλο προϊόν για την εκπομπή σου και να σε φέρνω σε δύσκολη θέση», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Γιατί ήρθες τότε; Με στενοχωρεί λίγο αυτό που λες για το ότι είσαι "προϊόν". Εμείς καλέσαμε την Σοφία και τον Σαρμπέλ. Ούτε εγώ είμαι τηλεοπτικό προϊόν, ούτε ο Γρηγόρης, ούτε η Χρύσλα, ούτε κανείς από εμάς», της απάντησε η παρουσιάστρια η οποία βρέθηκε σε αμηχανία.

«Δεν λέω ότι με αντιμετωπίσατε έτσι, απλά εξηγώ ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τρίτους ανθρώπους», επισήμανε τότε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δεν σου ζητήσαμε να σχολιάσεις τον Τριαντάφυλλο. Εγώ είπα ότι δεν μου άρεσε αυτό που είδα» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιο και έκλεισε το όλο ζήτημα εκεί.

Διαβάστε επίσης: «Σκοτώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα! Ήμασταν μαζί...» - Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καινούργιου