Ελένη Μενεγάκη: «Είχαν συνεργατεί;» - Η επική ατάκα της για γνωστούς τραγουδιστές στον αέρα του Mega

«Στον ΑΝΤ1 ήταν το Voice το 2014»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Είχαν συνεργατεί;» - Η επική ατάκα της για γνωστούς τραγουδιστές στον αέρα του Mega

Το μεσημέρι της Τρίτης (25/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκαν στο The Voice του 2014. Συγκιμένα η δημοσιογραφος του Mega έκανε λόγο για τους καλλιτέχνες που πέρασαν από την θέση της κριτικής επιτροπής των talent shows.

Αναλυτικότερα, αποκάλυψαν, πως τα πρώτα χρόνια προβολής του The Voice στην ελληνική τηλεόραση, έκανα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης από τα τελευταία (δείτε εδώ πως πήγε φέτος). Βέβαια, δεν έμειναν σε αυτά καθώς ανέφεραν και ονόματα, που είχαν βρει και δεν θυμόταν κανένας.

Η ατάκα της Μενεγάκη για τους καλλιτέχνες που δεν θυμόταν

«Στον ΑΝΤ1 ήταν το Voice το 2014, με την Μελίνα Ασλανίδου, τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή. Το θυμάται κανείς τόσο δυνατά; Όχι, εγώ δεν το θυμάμαι», είπε αρχικά η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Ούτε εγώ το θυμάμαι. Τώρα που το λέτε, αλήθεια είχαν συνεργαστεί μαζί στην τηλεόραση;», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Εξελίξεις για το επόμενο κύκλο του The Voice

Ο μεγάλος τελικός του The Voice πραγματοποιήθηκε στις 11/3 με την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας (δείτε την εδώ) ανάμεσα στα πολλά ταλέντα, που είδαμε να ανεβαίνουν στο stage του μουσικού show τη φετινή σεζόν.

Παρά το πάθος και την αγάπη των συμμετεχόντων για το The voice είναι γεγονός, πως φέτος δεν είδαμε τα νούμερα, που θα ήθελε και θα περίμενε η παραγωγή, ενισχύοντας τις φήμες, πως δε θα υπάρξει μέλλον.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα έγινε γνωστό, πως για του χρόνου δεν υπάρχουν βλέψεις από την παραγωγή για το παιχνίδι με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει, πως δύο σημαντικά μέλη του show έχουν κλείσει για άλλο μεγάλο show.