The Voice 11/3 highlights: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια!

Όλα όσα είδαμε στον χθεσινοβραδινό τελικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice 11/3 highlights: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια!

Τον μεγάλο τελικό του The Voice παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 11/3 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με μια διαγωνιζόμενη να κατακτά το πολυπόθητο έπαθλο.

Τα 11/3 highlights του τελικού του The Voice

Απαστράπτουσα με λαμπερό φόρεμα - Τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά τη βραδιά του μεγάλου τελικού

Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά είναι αυτή του Σαββάτου 11/3 για το μουσικό talent show, The Voice καθώς μετά από 21 επεισόδια, πολλές φωνές και φυσικά πολλά τραγούδια επιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή, καθώς θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Όπως ήταν φυσικό την έναρξη έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν λαμπερή για μία ακόμη φορά, επιλέγοντας ένα maxi στενό φόρεμα και έχοντας εμφανώς πολύ πιο μακριά τα μαλλιά της.

Η αγωνία τόσο της ίδιας, όσο και των κριτών, που πήραν τις θέσεις τους είναι μεγάλη, αφού σήμερα ένας από τους 7 διαγωνιζόμενους θα είναι αυτός, που θα υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company (δείτε εδώ τα highlights του μεγάλου ημιτελικού).

«Ξέρεις πόσες γκλίτσες έχω στο σπίτι;» - Η Παπαρίζου άφησε ''κόκκαλο'' το Ρουβά με την αποκάλυψή της

Στη συνέχεια λοιπόν ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι με τα χιουμοριστικά λόγια των κριτών να μη λείπουν για άλλη μία φορά.

Λίγο μετά την ερμηνεία της Celina Michael από την ομάδα της Παπαρίζου ξεκίνησε ένας απολαυστικός διάλογος μεταξύ Έλενας και Σάκη Ρουβά, με τους δύο να καταλήγουν να συζητούν για γκλίτσες.

«Το τραγούδι μιλάει για έναν χωρισμό. Αυτό το κορίτσι, λοιπόν, λέει ότι «δεν σε χρειάζομαι άλλο για να μου παίρνεις λουλούδια» και δεν το λέει με νεύρα. Το λέει με τεράστια ηρεμία και ήταν δική μας επιλογή να το πούμε με αυτόν τον τρόπο. Γιατί άλλωστε και η Celine έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στο παιχνίδι και δυναμικά και ρυθμικά και όλα τα έχει κάνει. Ήταν πιο στιλιστικό αυτό το πράγμα που επιλέξαμε να κάνουμε», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Σ.Ρ.: Έλενα, την γκλίτσα του τσοπάνη την ξέρεις;

Ε.Π.: Ποια;

Σ.Ρ.: Την γκλίτσα του τσοπάνη.

Ε.Π.: Ποια είναι η γκλίτσα του τσοπάνη;

Σ.Ρ.: Από που είσαι, αγάπη μου; Από τα Τρίκαλα δεν είσαι;

Ε.Π.: Καρδίτσα.

Σ.Ρ.: Ε, Καρδίτσα. Δεν ξέρεις την γκλίτσα του τσοπάνη;

Ε.Π.: Ποια είναι η γκλίτσα του τσοπάνη;

Σ.Ρ.: Η γκλίτσα του τσοπάνη! Δεν ξέρεις την γκλίτσα του τσοπάνη;

Ε.Π.: Α η γκλίτσα; Εγώ άκουσα η κοιλίτσα! Ξέρεις πόσες γκλίτσες έχω στο σπίτι;

Σ.Ρ.: Excuse my greek!

Ε.Π.: Μα πως πάω στα χωράφια νομίζεις;

Σ.Ρ.: Excuse my greek! Η γκλίτσα του τσοπάνη, που πάνε και πιάνουν τα πόδια και τα λοιπά… Ε, ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη τώρα!

«Του τσο…Πάνου», είπε γελώντας η Έλενα Παπαρίζου

Η μεγάλη νικήτρια

Μετά από έναν μαραθώνιο διαγωνισμό τραγουδιού η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ήταν η μεγάλη νικήτρια του μουσικού τάλεντ σόου.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι ο μεγάλος τελικός που παρουσίασε η Φαίη Σκορδά χωρίστηκε σε τρεις φάσεις. Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου.

Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τρίτη και τελευταία φάση οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν δύο. Στην τελική δυάδα έφτασαν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου αργυρού. Όταν ο φάκελος με το όνομα του νικητή έφτασε στα χέρια της Φαίης Σκορδά η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας η μεγάλη νικήτρια του The Voice Of Greece ήταν η Μαρία Σακελλάρη.