Δημήτρης Τοπαλίδης: «Δεν μπορούσα να προστατεύσω ούτε...» - Άναυδη η Μπάρκα με το περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού

«Δεν μπήκα στο φορτηγό τους, ήταν ανοιχτά τα δυο παράθυρα και έβαλα το χέρι μου και χτύπησα την κόρνα του φορτηγού»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δημήτρης Τοπαλίδης: «Δεν μπορούσα να προστατεύσω ούτε...» - Άναυδη η Μπάρκα με το περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού

Το πρωί της Τρίτης (25/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» συνδέθηκε τηλεφωνικά ο Δημήτρης Τοπαλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Mega για το περιστατικό ξυλοδαρμού που υπέστη της Μεγάλη εβδομάδα.

«Eπέστρεφα στο σπίτι μου και λίγα μέτρα μακριά ένα μεγάλο φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο. Δεν είχαν τοποθετήσει ούτε κώνο, ούτε κάποια κορδέλα που να προειδοποιεί τους οδηγούς για την φορτοεκφόρτωση. Προσπάθησα να βρω κάποια άκρη μπας και φύγω αλλά τίποτα παρέμενα για ώρα ακινητοποιημένος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πατούσα κόρνα καμία ανταπόκριση. Για πάνω από δέκα λεπτά κανένας δεν νοιαζόταν για το τι συμβαίνει. Τελικά βγήκα από το το αυτοκίνητο μου πλησίασα το φορτηγό και μόλις είδα το τζάμι του οδηγού κατεβασμένο ανέβηκα και πάτησα κόρνα, ώστε ν αναγνωρίσουν πως κάτι συμβαίνει και πρέπει να βιαστούν. Καμία ανταπόκριση πάλι με αποτέλεσμα να πατήσω κόρνα από το φορτηγό και δεύτερη φορά λίγη ώρα αργότερα», είχε πει μεταξύ άλλων - δείτε εδώ ολόκληρη της συνέντευξη του.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Τοπαλίδη στο Πάμε Δανάη

«Ένα φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο, κόρναρα από το δικό τους αυτοκίνητο. Ήρθαν και έγινε ο πόλεμος που έγινε. Ήμουν σε κατάσταση περίεργη και δεν κατάλαβα ποιος μας χώρισε. Όταν σηκώθηκα είδα δύο ανθρώπους που με παρακολουθούσαν. Τους ζήτησα να έρθουν να καταθέσουν αλλά δεν ήρθαν. Ήρθαν δυο άνθρωποι κατά πάνω μου και με έβρισαν. Τους είπα ήρεμα ότι δεν θα έπρεπε να μιλάνε αλλά να ζητήσουν ένα συγγνώμη. Με ένα συγγνώμη που περίμενα, τελείωναν όλα δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι», ξεκίνησε να λέει.

«Δεν μπήκα στο φορτηγό τους, ήταν ανοιχτά τα δυο παράθυρα και έβαλα το χέρι μου και χτύπησα την κόρνα του φορτηγού. Είχα σκοτεινιάσει μετά την επίθεση. Πήγα πρώτα στο αστυνομικό τμήμα. Έμαθα μετά ότι έπρεπε αυτεπάγγελτα να καλέσουν ιατροδικαστή να με εξετάσει, ήμουν πολύ χτυπημένος. Κατέθεσα και μήνυση.

Έχω πάρει την πινακίδα του φορτηγού, πήρα τηλέφωνο στο συμβάν ακόμα στον εργοδότη τους ο οποίος μου μίλησε αδιάφορα και μου είπε ότι δεν τον αφορά και να κάνω ό,τι θέλω. Όλοι μαζί πήγαμε στο τμήμα. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθε στο επόμενο λεπτό. Είπαν στους αστυνομικούς ότι εγώ τους όρμηξα και τους χτύπησα», συνέχισε.