Πατέρας για πρώτη φορά ένας από τους πρωταγωνιστές του Harry Potter

Οι θαυμαστές των ταινιών του έχουν τρελαθεί!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πατέρας για πρώτη φορά ένας από τους πρωταγωνιστές του Harry Potter

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα γεννήθηκε το πρώτο παιδί πασίγνωστου ηθοποιού, που πρωταγωνιστούσε στις θρυλικές ταινίες του Harry Potter. Ο συγκεκριμένος κύριος μαζί με την σύντροφο του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτας τους.

Ο ηθοποιός και η 38χρονη είναι μαζί από το 2012, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Kill Your Darlings. Η Daily Mail ανάρτησε τις φωτογραφίες του 33χρονου σταρ, ενώ έκανε βόλτα στη Νέα Υόρκη με το παιδί του. Στα στιγμιότυπα, ο ηθοποιός φαίνεται ντυμένος αθλητικά, να σπρώχνει το καροτσάκι του μωρού στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε πατέρας για τρίτη φορά - Η ανάρτηση της ομάδας

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών του Harry Potter που έγινε πατέρας

Ο λόγος για τον... Ντάνιελ Ράνκλιφ!

Λίγα λόγια για τον Ντάνιελ Ράντκλιφ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι Άγγλος ηθοποιός, κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Χάρι Πότερ στην ομώνυμη σειρά ταινιών.

Ο Ράντκλιφ έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο σε ηλικία δέκα ετών στην τηλεταινία του καναλιού BBC One David Copperfield το 1999. Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία The Tailor of Panama. Σε ηλικία 11 ετών κέρδισε το ρόλο του Χάρι Πότερ στην πρώτη ταινία Χάρι Πότερ και πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών για δέκα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της όγδοης και τελευταίας ταινίας τον Ιούλιο του 2011. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το θέατρο το 2007, πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο Equus και στην αναβίωση του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ How to Succeed in Business Without Really Trying το 2011. Επιπλέον, έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2007, December Boys και στην ταινία τρόμου The Woman in Black το 2012, η οποία αποτέλεσε την πρώτη ενασχόληση του Ράντκλιφ μετά το τέλος της σειράς Χάρι Πότερ.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ γεννήθηκε στο Δυτικό Λονδίνο, στην Αγγλία. Είναι το μοναχοπαίδι του Άλαν Τζορτζ Ράντκλιφ (Alan George Ράντκλιφ), ο οποίος είναι ένας εκπρόσωπος έργων λογοτεχνίας, και της Μάρσια Ζανίν Γκρέσαμ [(Marcia Jeannine Gresham)(née Marcia Gresham Jacobson)], η οποία είναι εκπρόσωπος ηθοποιών όπου αναμείχθηκε σε διάφορες ταινίες για το BBC, συμπεριλαμβανομένου The Inspector Lynley Mysteries και Walk Away and I Stumble. Ο πατέρας του κατάγεται από εύπορη οικογένειά η οποία προέρχεται από το Μπανμπρίτζ, της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Ράντκλιφ διατηρεί ένα σπίτι στο Ουέστ Βίλατζ του Κεντρικού Μανχάταν στη Νέα Υόρκη. Διαχωρίζει το χρόνο του μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Φούλαμ του Λονδίνου. Από το 2013, ο Ράντκλιφ έχει σχέση με την ηθοποιό Έριν Νταρκ, την οποία συνάντησε στο σετ του Kill Your Darlings. Υπήρχαν φήμες και ιστορίες για πιθανό αρραβώνα στα μέσα του 2014, αλλά ο πατέρας της Νταρκ, Ίαν Νταρκ, τον Δεκέμβριο του 2014 αρνήθηκε ότι υπήρχαν ποτέ τέτοια σχέδια.