Από frontwoman συγκροτήματος σε... - Το επαγγελματικό βήμα της Τζώρτζιας Κεφαλά

Τι μπορεί να είναι αυτό;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Τζώρτζια Κεφαλά είναι γνωστή για την συμμετοχή της στο συγκρότημα των Μπλέ, ως frontwoman, αλλά μετά την τελευταάι της απόφαση θα την δούμε και σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο, με αφορμή το παρελθόν και τις απώλειες που είχε στην ζωή της.

Η μουσικός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γνωστοποίησε την απόφαση της να βάλει υποψηφιότητά στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης: «Έχω ακούσει για ναρκωτικά και ότι ήμουν...» - Η απάντηση της Τζώρτζιας Κεφαλά για τις φήμες προς το πρόσωπο της

Η ανάρτηση της Τζώρτζια Κεφαλα

«Έχω κάτι να σας πω. Αποφάσισα, επειδή κουράστηκα και έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια που αφορούν στη ζωή των καλλιτεχνών, στη ζωή του βαφτισιμιού μου που «έφυγε» από παραλείψεις και ασυνεννοησίες… όλη αυτή η ανημπόρια να λειτουργήσουν απλά πράγματα και όλη αυτή η μοιρολατρία… ακόμα κι αυτό με έχει κουράσει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Οπότε αποφάσισα, φίλοι μου, να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολύ διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», είπε στο βίντεό της, η Τζώρτζια Κεφαλά.

Ποια είναι η Τζώρτζια Κεφαλά

Η Τζωρτζια γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου και είναι Δίδυμος στο ζώδιο. Έκανε σπουδές στο χορό και μεγάλη της αγάπη είναι τα μιούζικαλ! Κατάλαβε όμως ότι το τραγούδι είναι αυτό που την εκφράζει πιο πολύ!

Η πρώτη της δισκογραφική απόπειρα ήταν το 1995 στον live δίσκο του Μιμη Πλεσσα και Γιωργου Χατζηνασιου με τίτλο "Πρόβα Generale", όπου είχε μια συμμετοχή. Έχει παίξει στους ΔΑΙΜΟΝΕΣ με την Άννα Βισση, το 1991! Επίσης συμμετείχε σε μία μουσική παράσταση με την Μαρινέλλα στο REX. Το 1995 η Τζωρτζια συμμετείχε στην μουσική παράσταση της Ευρυδίκης με τίτλο "Ό,τι με αγγίζει". Η Τζώρτζια είναι η βασική τραγουδίστρια των Μπλε.