Παγιδευμένοι: «Παιδιά ήταν βαρύ» - "Διαλύθηκε" το twitter με κραυγή θρήνου της Φεντόρουφ

Ανατρίχιασαν οι τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Παιδιά ήταν βαρύ» -

Στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, παρακολουθήσαμε την σκηνή όπου η Άννα μαθαίνει για το θάνατο του πατέρα της. Συγκεκριμένα, κάνει την ταυτοποίηση των ρούχων που φορούσε όταν τον δολοφόνησαν άγρια και στη συνέχεια εξαφάνισαν το πτώμα του, θάβοντας το στο δάσος.

Το ένστικτο του Δημήτρη πως είναι ο πατέρας της, τον έκανε να την πάει στο νεκροτομείο και να δει τα απομεινάρια του, καθώς ήταν ήδη σε προχωρημένη σήψη το σώμα του και δεν γινόταν να τον ταυτοποιήσουν.

Η Άννα λοιπόν μπαίνοντας στο δωμάτιο και κοιτώντας τα ρούχα του, καταρρέει! Σπαρταράει στην αγκαλιά του συντρόφου της ουρλιάζοντας «μπαμπά μου»!

Δείτε επίσης: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!» - Δυστυχώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους Παγιδευμένους ο...

Η σκηνή αυτή λοιπόν έκανε τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν και το twitter πήρε "φωτιά" με τον κόσμο να αποθεώνει την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ για την ερμηνεία της.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο!

Τι γράφει το twitter για την ερμηνεία της Φεντόρουφ στην σειρά Παγιδευμένοι

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Ο Δημήτρης υπόσχεται την Αννα να βρει τον δολοφόνο του πατέρα της, την ώρα που ο δικός του πατέρας κάνει τα πάντα για να αλλοιώσει τα στοιχεία και να ενοχοποιήσει άλλον για τη δολοφονία του Κοσμά.

Η είδηση ότι ο Κοσμάς είναι νεκρός πέφτει σαν κεραυνός στο σπίτι της Αννας. Η κοπέλα μπαίνει κλαίγοντας. «Μαμά, ο μπαμπάς», λέει στην Ειρήνη. «Ο μπαμπάς τι; Τι;», της φωνάζει η μητέρα της. «Ο Κοσμάς πέθανε;», συνεχίζει να φωνάζει με τη σειρά της και σπάει τα πάντα από το τραπέζι. Οι στιγμές για την οικογένεια είναι δραματικές. Αργότερα ο Δημήτρης καλεί τον Θοδωρή για εξηγήσεις σχετικά με τα πλαστά βιβλιάρια και τις ταυτότητες. Ομως ο αδελφός του δεν θα του αποκαλύψει την αλήθεια καθώς θα τον προλάβει η είδηση ότι βρέθηκε το πτώμα του Κοσμά. Φυσικά θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του αφού τρομοκρατείται. Νιώθει ότι όλα πλέον είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν.

Οι απειλές

Η Αγγελική έχει μπλέξει με την υπόθεση που έχει αναλάβει και δέχεται απειλές. Ο Σταύρος το έχει καταλάβει. Ανησυχεί και θέλει να την προστατεύσει. Εκείνη, όμως, αρνείται πεισματικά. Ομως έτσι βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της. Η Αννα από την άλλη δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χαμό του πατέρα της. Εχει καταρρεύσει και φοβάται πια ότι θα χάσει έναν-έναν τους ανθρώπους που αγαπάει. Ο Δημήτρης είναι συνέχεια δίπλα της, ενώ κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί ο δολοφόνος του Κοσμά. Κι ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο, ο Σπύρος κάνει τα πάντα για να τους αποπροσανατολίσει. Καλεί στο γραφείο του τον Σταύρο, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Μπαίνει και η Αννα. «Θα μάθω ποιος σκότωσε τον πατέρα μου. Μη με στείλετε σπίτι», τους λέει.

Η υπόσχεση

Ολοι ψάχνουν μέσω καμερών τις κινήσεις του Κοσμά από τη μέρα που χάθηκε. Βλέπουν ένα βίντεο στο οποίο κρατά για 14 μέρες τον πρώην διοικητή της αστυνομίας, αυτόν που εξαιτίας του και με συνένοχο τον Σπύρο, ο Κοσμάς μπήκε άδικα φυλακή. Ο Σταύρος ζητάει εξηγήσεις και ο Δημήτρης του λέει τι σχέση συνδέει τους δύο άντρες, μη αναφερόμενος στον πατέρα του. Καλούν τον πρώην διοικητή σε ανάκριση. «Λες να τον σκότωσε αυτός;», ρωτάει η Αννα τον Δημήτρη. «Οποιος και να το έκανε θα τον βρω. Εμπιστεύσου με», την καθησυχάζει εκείνος.

Τα αποδεικτικά στοιχεία

Ο πρώην διοικητής πηγαίνει στην συνάντηση. Είναι όλοι εκεί. Οταν τον ρωτούν πού πήγε μετά την απαγωγή του, εκείνος απαντά: «Είναι δυνατόν να ανακρίνετε τον κόσμο στα εστιατόρια»; Ο Σταύρος τότε εκνευρισμένος λέει: «Πηγαίνετέ τον στο τμήμα και ανακρίνετέ τον κανονικά». «Δεν σκότωσα κανέναν», διαμαρτύρεται εκείνος. Στο τμήμα ο πρώην διοικητής τούς αποκαλύπτει ότι έχει αποδείξεις. «Εχω κρυμμένη κάμερα στο σπίτι που δείχνει ότι ήμουν εκεί. Κάποιος προσπαθεί να με παγιδεύσει».

Ο Σπύρος προδίδεται
Ο Σπύρος αφήνει το κινητό του στο τμήμα για να μη δίνει το στίγμα του και τρέχει να καταστρέψει τα στοιχεία. Βρίσκει την κάμερα και την παίρνει. Μετά από λίγο φτάνει και ο Ανδρέας. Βλέπει την πόρτα μισάνοιχτη. Μπαίνει στο σπίτι με επιφύλαξη, αλλά ο Σπύρος τον χτυπάει στο κεφάλι. Πριν χάσει όμως τις αισθήσεις του, ο Ανδρέας πυροβολεί και πετυχαίνει στον Σπύρο στο μπράτσο. Οταν ο Ανδρέας συνέρχεται, πηγαίνει στο τμήμα. Ο Σπύρος στο σπίτι προσπαθεί μόνος του να βγάλει τη σφαίρα. Στο γραφείο αλλάζει γάζα και την πετάει στα σκουπίδια. Ο Ανδρέας τη βλέπει όπως και λίγο αργότερα βλέπει στο μανίκι από το σακάκι τού διοικητή του να εμφανίζεται μια κηλίδα αίματος…