«Θα ήθελα οικογένεια...» - Ο Μπο αποκάλυψε για πρώτη φορά τον γάμο του

«Θα είχε πολύ πλάκα να είχα δύο παιδάκια τώρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα ήθελα οικογένεια...» - Ο Μπο αποκάλυψε για πρώτη φορά τον γάμο του

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 26/4 ο Μπο, ο οποίος ήταν άκρως ομιλητικός και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, προχώρησε και σε μια πολύ απρόσμενη αποκάλυψε.

Αρχικά, ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια κιλών μετά την συμμετοχή του στο Survivor, ενώ απάντησε και στην ερώτηση, αναφορικά με το αν έχει δεχθεί απόρριψη.

Να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα ο Μπο βρέθηκε αρκετά στο επίκεντρο του σχολιασμού, λόγω της σχέσης του με την Καρολίνα Καλύβα και την δημόσια "απιστία" της με τον Μάριο Πρίαμο, κατά την διάρκεια του φετινού All Star. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, φημολογούνταν πως βρήκε νέα κοπέλα μετά τον ντόρο, ωστόσο το διέψευσε.

Η αποκάλυψη του Μπο για την προσωπική του ζωή

«Δεν ειμαι στα ίδια κιλά από το 2017, γιατί βγήκα με πολύ λίγα κιλά μετά το παιχνίδι. Έχασα 34 κιλά. Ήμουν 120 όταν μπήκα στο ριάλιτι επιβίωσης και έπεσα στα 84-85. Όλα έχουν να κάνουν με την διατροφή, Είμαστε αυτό που τρώμε. Πιο παλιά, μου είχε πει ο Αλκαίος για να πας Γιουροβίζιον πρέπει να χάσεις κιλά. Ένιωθα, ότι αν αδυνατίσω θα είμαι πιο αδύναμος...

Έχω φάει ευγενικές, καλοψημένες χυλοπίτες! Δεν ήταν καμία τραγική».

Αναφορικά με το κεφάλαιο "οικογένεια" είπε: «Θα ήθελα οικογένεια αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Θα είχε πολύ πλάκα να είχα δύο παιδάκια τώρα. Έχω παντρευτεί στο παρελθόν. Δεν περνούσα καλά στον γάμο. Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδί, απλώς για να το κάνεις ή επειδή το έχεις ανάγκη. Έχω απιστήσει, όπως όλοι. Η μονοτονία με οδήγησε στην απιστία».

Τέλος, μίλησε και για τον Χρήστο Δάντη: «”Το ξέρεις” το νέο μου τραγούδι μαζί με τον Χρήστο Δάντη. Ο Χρήστος Δάντης είναι ο πιο ακομπλεξάριστος καλλιτέχνης...

Έχω χάσει την αδερφή μου όταν ήταν 6 ημέρων. Έχω κάνει σχέση με 18 χρόνια μικρότερη μου».