Ελευθερία Ελευθερίου: «Θέλησε να επικοινωνήσει με την Παναγιώταρου για να της εξηγήσει, αλλά δεν της το σήκωσε, λοιπόν, γιατί δεν γνωρίζει...»

Η αλήθεια για το τηλεφώνημα που έμεινε αναπάντητο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Όλοι μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως όταν μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star ειπώθηκαν πράγματα προς τον Στάθη Σχίζα από την πλευρά της, τα οποία τον έβαλαν σε σκέψεις και έτσι αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που δημιούργησε την εντύπωση πως υπάρχει πρόβλημα στην σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η εντύπωση αυτή πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις και πλέον ακούγεται πως το ζευγάρι έχει χωρίσει (δείτε εδώ το ρεπορτάζ με την αποκάλυψη). Ότι κι αν συμβαίνει όμως ανάμεσα στην influencer και τον νικητή του Survivor 5 δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς πέρα από τους ίδιους.

Αυτό που γνωρίζει όμως ο Γιάννης Πουλόπουλος και το μοιράστηκε με το κοινό στον αέρα του Super Κατερίνα, είναι η κίνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μόλις η πρώτη επέστρεψε στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, την πήρε τηλέφωνο για να ξεκαθαρίσουν τι συνέβη και τι είπε στον καλό της, αλλά εκείνη δεν απάντησε ποτέ.

Γιατί δεν απάντησε η Παναγιώταρου στο τηλεφώνημα της Ελευθερίας Ελευθερίου

«Το περιβάλλον της Ελευθερίας έκανε αποκαλύψεις. Έχω "βόμβες". Η πρώτη "βόμβα" λοιπόν λέει το εξής: Ο Μάριος δεν ήθελε να διαβάσει το μήνυμα της Καρολίνας, γιατί θεωρεί ότι το παρακάνει η παραγωγή», εξηγώντας πως ο Πρίαμος δεν θέλει να δίνει "πάτημα" για την προσωπική του ζωή και από τότε που έμαθε όσα λέγονται για εκείνον και την Καρολίνα Καλύβα στο παιχνίδι προσπαθεί να "μαζέψει" την κατάσταση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «"Βόμβα" νούμερο 2. Ξέρουμε και έχουμε ακούσει εδώ και πολύ καιρό ότι κάτι συνέβη με τον Στάθη Σχίζα και την Ελευθερία Ελευθερίου όταν εκείνη μπήκε στο παιχνίδι και ότι κάτι του είπε για την Παναγιώταρου. Το θέμα είναι τι έχει γίνει αφότου επέστρεψε η Ελευθερία Ελευθερίου από το παιχνίδι. Είμαι σε θέση να γνωρίζω η Ελευθερία Ελευθερίου, επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, θέλησε να επικοινωνήσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να της εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και τι είπε.

Δεν της το σήκωσε, λοιπόν, γιατί δεν γνωρίζει την αλήθεια. Ποια είναι η αλήθεια; Ότι όταν πήγε η Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι, την ρώτησε ο Στάθης Σχίζας "Πες μου, τι γίνεται με την Αλεξάνδρα;" και του λέει "Σου στέλνει χαιρετίσματα", αυτό. Μετά όταν έγινε αυτός ο ντόρος του είπε ότι "Ξέρεις κάτι; Τελικά, δεν σου έστειλε χαιρετίσματα απλά το είπα επειδή είδα ότι με πολύ μεγάλη λαχτάρα με ρώτησες, ήρθα σε λίγο αμήχανη θέση και σου είπα ότι σου στέλνει χαιρετίσματα, τίποτα άλλο". Η Ελευθερία θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και να πει την δική της πλευρά στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά αυτό προς το παρόν δεν έχει γίνει».

Στην ερώτηση "και γι' αυτό έφυγε ο Σχίζας;", εξήγησε: «Αυτό που μου μεταφέρεται είναι ότι έχει συμβεί κάτι άλλο, το οποίο εμείς δεν το γνωρίζουμε και το οποίο δεν έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου».

Διαβάστε επίσης: «Έχει ένα προσωπικό θέμα! Θα μάθετε σε λίγο καιρό...» - Η αποκάλυψη της Τσολάκη για Παναγιώταρου και Σχίζα