The 2night show: Ο πραγματικός λόγος που ο Στάθης Σχίζας ακύρωσε την εμφάνισή του

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο πραγματικός λόγος που ο Στάθης Σχίζας ακύρωσε την εμφάνισή του

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περνά μια πολύ σοβαρή κρίση στη σχέση του και να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον οριστικό χωρισμό -δείτε εδώ.

Μάλιστα, χθες έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πως ο Στάθης είχε προγραμματίσει να γυρίσει την συνέντευξή του την Δευτέρα 24/4 στο The 2night Show, ωστόσο τελευταία στιγμή το ακύρωσε και στο πλατό άρχισαν οι θεωρίες, οι οποίες αφορούσαν τον δεσμό του με την Αλεξάνδρα και το γεγονός πως λογικά αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θέλησε να μιλήσει και να εκτεθεί. Βέβαια, κανείς ούτε από την πλευρά των δημοσιογράφων, αλλά ούτε και από του ζευγαριού, δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Ο πραγματικός λόγος που ο Στάθης Σχίζας ακύρωσε την εμφάνισή του στο The 2night show

Σήμερα 26/4, όμως, το πρωί, η εκπομπή επέστρεψε με νέες πληροφορίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο λόγος που ο Στάθης δεν κατάφερε να εμφανιστεί στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι γιατί εδώ και 3 μέρες είναι άρρωστος, μιας και ο ίδιος είχε ανεβάσει ένα σχετικό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

"Υπήρχε ρήξη πριν μπει στο Survivor"

Όπως ειπώθηκε μάλιστα αμέσως μετά την εκπομπή, υπήρχε μια ρήξη ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα πριν ακόμη εκείνος μπει στο Survivor All Star, ωστόσο , πλέον η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και τα παιδιά δεν πρόκειται να χωρίσουν.