«Απορώ πως νομίζουν ότι μπορούμε να μιλήσουμε εύκολα για τέτοια ζητήματα» - Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθαρίζει για την υπόθεση Γεωργούλη

Το ξέσπασμα στον αέρα του Πάμε Δανάη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Απορώ πως νομίζουν ότι μπορούμε να μιλήσουμε εύκολα για τέτοια ζητήματα» - Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθαρίζει για την υπόθεση Γεωργούλη

Η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει πολλές φορές για την υπόθεση Γεωργούλη μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη, στο κανάλι του MEGA, ωστόσο ακριβώς επειδή δεν επιθυμεί να πάρει θέση και να καταδικάσει τον ηθοποιό πριν βγει κάποια απόφαση, έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια.

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό, αλλά και την αμήχανη αντίδραση της Μαρίλια Μητρούση σε δική της συνέντευξη για τον κατηγορούμενο (δείτε την εδώ), η παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει για άλλη μία φορά κάποια πράγματα και να δώσει στο κοινό της να καταλάβει πως μπορεί να αισθάνεται κανείς όταν μαθαίνει κάτι τέτοιο, όπως είναι η κατηγορία για βιασμό και ξυλοδαρμό, για έναν δικό του άνθρωπο.

Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθαρίζει για την υπόθεση Γεωργούλη

«Ρωτήθηκε, οριακά με μανία, για ένα θέμα κι έδειξε η κοπέλα εξαρχής αμηχανία. Τώρα πώς γίνεται να ρωτά κάποιος, αν κάποιος άλλος είναι βίαιος. Ακόμα κι αν έχει ένας άνθρωπος κάτι να πει, με την απλή λογική, θα το πει μπροστά σε μία κάμερα; Είναι πολλά τα ερωτήματα που μου γεννιούνται κι επειδή κι εμείς έχουμε βρεθεί στην αντίστοιχη θέση τις τελευταίες μέρες με αυτό το θέμα και έρχονται εδώ συνάδελφοι και καταλαβαίνω τι θέλουν. Είτε μία δήλωση είτε μια τοποθέτηση. Απορώ πως νομίζουν ότι μπορούμε να μιλήσουμε εύκολα για τέτοια ζητήματα, ειδικά όταν αφορούν ένα πρόσωπο που όντως μπορεί να έχουμε υπάρξει κοντά, που όντως μπορεί να το γνωρίζουμε.

Όπως επίσης, απορώ και με τα σχόλια που λένε "βέβαια, δεν το αντιμετώπισαν το ίδιο, δεν μίλησαν". Πρώτον, φυσικά και κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο, όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζει κι έναν άνθρωπο δεν τον γνωρίζει. Δεν σου λέω ότι πρέπει να καταδικάζεις τους αγνώστους και να μην καταδικάζεις τους ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζεις. Όταν οι άνθρωποι γενικότερα, αποδειχθεί ότι έχουν πράξει εγκλήματα, όχι απλά να καταδικάσουμε, να τον δείξουμε και με το δάχτυλο. Όμως πριν, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μεμπτό να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Σε όλες τις υποθέσεις τονίζω γιατί σε όλες έχουμε κρατήσει την ψυχραιμία μας», υπογράμισσε.

Και επειδή για το ζήτημα αυτό μίλησε πρόσφατα και η Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ τι είπε), πρόσθεσε: «Συντάσσομαι με την Μαρία Σολωμού. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η στάση της. Φυσικά και είναι αμήχανο για όλους μας. Ο καθένας, αν μπει στη θέση κάποιου άλλου, θα καταλάβει τη δυσκολία».