Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, εγώ έφυγα την 8η φορά» - Η αποκάλυψη για την κακοποιητική της σχέση

«Τι να σε απειλήσει όταν είσαι κάτω στο πάτωμα;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, εγώ έφυγα την 8η φορά» - Η αποκάλυψη για την κακοποιητική της σχέση

Η Μαρία Καρλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 26/4 και προχώρησε σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την καριέρα της. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την κακοποιητική σχέση στην οποία βρέθηκε για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής της, για τον φημολογούμενο δεσμό της με τον Βλάσση Χολέβα, αλλά και την συνεργασία της με την Άνζτελα Δημητρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, κάτι που έχει αποκαλυφθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ και ποιος είναι ο σύντροφός της).

Η εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη για την κακοποιητική της σχέση

«Είχαν βγει κάποιοι και είχαν πει ότι "Έλα μωρέ, ένα χαστούκι δεν πειράζει". Δεν το καταλαβαίνεις στην αρχή, γιατί δεν ξεκινάει με βιαιοπραγία. Στην αρχή λες "Έλα μωρέ, εντάξει, μαλώσαμε", αλλά δεν είναι έτσι, καθόλου. Μετά από τόσες συνεδρίες, δεν ήταν λόγω ζήλιας. Έτσι έμαθε από το σπίτι του. Θεωρεί ότι αυτό είναι η αγάπη και θεωρεί ότι έτσι πρέπει να κάνει. Αν δεν φύγεις στην πρώτη ή στην όγδοη, δεν φεύγεις ποτέ. Εγώ έφυγα στην 8η φορά. Έφαγα αρκετό ξύλο», αποκάλυψε αρχικά.

Και εξήγησε για τις απειλές που μπορεί να δέχθηκε: «Τι να σε απειλήσει όταν είσαι κάτω στο πάτωμα; Ήταν τα λόγια πολύ άσχημα φυσικά. Όλοι από εκεί ξεκινάνε, προσπαθώντας να διεκδικήσουν το μυαλό και τις κινήσεις σου».

Για την σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα, τόνισε: «Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό με τον κύριο Χολέβα. Το δήλωσα από την αρχή και δεν κατάλαβα γιατί πήρε διάσταση μετά», ενώ για τα σχόλια που έκανε εκείνος για την ίδια, δήλωσε: «Δεν με πειράζει, δεν ήμουν αυτή που του είπα να βγούμε. Τώρα που το σκέφτομαι γελάω. Δεν μιλάμε δεν έχουμε επαφή, δεν χρειάζεται, δεν είχαμε και πριν».

Και στο τέλος αποκάλυψε πως η Άντζελα Δημητρίου είχε κάνει παρατήρηση σε μία συνάδελφό της που φορούσε πολύ κοντή φούστα: «Της είχε πει "Πού νομίζεις ότι πας με αυτό κοριτσάκι μου; Η τραγουδίστρια δεν είναι έτσι". Δεν είχε απόλυτο δίκιο όμως; Γιατί πας να ξεφτιλίσεις το επάγγελμά μας;».