Μαρία Ιωαννίδου: Ο καρκίνος και η Ναταλία Γερμανού - «Πετάει κάποια ξεκάρφωτα στην εκπομπή»

«Υπέφεραν, ξενύχτησα, δεν έκλαψα ποτέ μου για τον καρκίνο κι ούτε του χάριζα ένα δάκρυ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου: Ο καρκίνος και η Ναταλία Γερμανού - «Πετάει κάποια ξεκάρφωτα στην εκπομπή»

Μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός - χορεύτρια μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων τόσο για την Ναταλία Γερμανού και τις σχέσεις τους όσο και για τον καρκίνο που πέρασε.

Για πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με τον αείμνηστο πατέρα της, για τον οποίο μάλιστα είχε συγκινήσει μιλώντας από καρδιάς για τις τελευταίες του στιγμές λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Με την Ναταλία λοιπόν, έχει μια "κόντρα" και μάλιστα πλέον δεν μιλάνε πολύ, γεγονός που έχει στεναχωρήσει την Μαρία Ιωαννίδου.

Οι αποκαλύψεις της Ιωαννίδου για την Ναταλία και τον Φρέντυ Γερμανό

«Έκαναν το χατίρι του Φρέντυ και έγινε συγγραφέας. Μου λέγε "παπάκι έχεις ταλέντο αλλά όταν γράφεις μόνο θα γράφεις, ούτε θα παίζεις ούτε θα χορεύεις. Ο Φρέντυ... δεν θέλω να πω κάτι για τον Δημήτρη είναι εξαιρετικός, αλλά Γερμανός δεν ξαναγεννιέται δεύτερος. Ήταν σύμβολο», εξομολογήθηκε για τον αείμνηστο Φρέντυ Γερμανό.

Για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού σήμερα: «Μου λείπει η Ναταλία, απλά. Το μόνο που έχω πει και από τόσο το έκαναν τόσο, αυτοί οι τηλεοπτικοί, ότι έχουμε σκοτωθεί. Δεν έχουμε σκοτωθεί ρε παιδιά, έλεος! Το παράπονό μου είναι ότι δεν τη βλέπω. Επίσης, μπορεί να πει κανείς ότι έχω κάποια παραπονάκια ας πούμε πετάει κάποια ξεκάρφωτα καμιά φορά στην εκπομπή. Την αγαπώ, μεγαλώσαμε μαζί. Έχουμε διαφορά. Αυτή στη δική της ηλικία κι εγώ στη δική μου».

Ο καρκίνος

«Ήμασταν στην θάλασσα, και πιάνω έτσι το στήθος κι αισθάνομαιένα γρομπαλάκι. Το θεώρησα περίεργο. Είχα παραλείψει ένα χρόνο να κάνω εξέταση μαστού κι ακούω μια στριγγλιά από τον γιατρό "γιατί δεν έκανες την εξέταση ένα χρόνο; Έχεις όγκο στο στήθος". Ε και; Θα το βγάλουμε της λέω εγώ. Δεν φοβήθηκα και δεν είπα ποτέ μου ότι θα πεθάνω. Υπέφεραν, ξενύχτησα, δεν έκλαψα ποτέ μου για τον καρκίνο κι ούτε του χάριζα ένα δάκρυ

Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν. Έπεσαν όλα τα μαλλιά μου και πριν πέσουν, τα κούρεμα μόνη μου. Πήρα ένα ψαλίδι και τα κούρεψα. Σκέφτηκα την Λαμπέτη, μία ζωή είχε καρκίνο κι έπαιζε. Όταν έπεσαν τα μαλλιά της είπε τι ωραίο κρανίο μου χάρισες μαμάκα μου κι είπα κι εγώ το ίδιο» αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.