Μαρία Μπεκατώρου: Η έντονη αντίδρασή της στην κάμερα του ALPHA όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Έφυγε άρον άρον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπεκατώρου: Η έντονη αντίδρασή της στην κάμερα του ALPHA όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 26/4 η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το “The Chase”, για το YFSM αλλά και την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Αναφορικά με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο Mega, αποκάλυψε πω έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δηλώνοντας ιδιαιτέρως χαρούμενη για τη συνεργασία αυτή.

Η αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Γεωργούλη

«Θα συνεχίσει το “The Chase” και του χρόνου. Δεν έχουμε πει πολλά πράγματα για την επόμενη σεζόν. Θα κάνω συζητήσεις πιστεύω! Είμαι ευχαριστημένη γενικά με τη συνεργασία μας από την αρχή που ξεκινήσαμε, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι ένα παιχνίδι που αγάπησε ο κόσμος, το αγαπήσαμε πρώτα εμείς, το παλέψαμε πολύ και άρεσε και στον κόσμο. Θα γίνουν κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορώ να σας πω ακόμα, δεν ξέρω αν θα υπάρχει αντικατάσταση στους Chasers» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Να ξαναγίνει το Your Face Sounds Familiar. Μακάρι να ξαναγίνει, πιστεύω ότι μπορεί να ζήσει για χρόνια στην ελληνική τηλεόραση! Είναι ένα πρότζεκτ που μου λείπει πάντα, το έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Είναι από τα πράγματα που έχω κάνει και με έχουν στιγματίσει και χαρακτηρίσει αλλά, οι καιροί αλλάζουν, η τηλεοπτική ζωή προχωράει οπότε προχωράμε κι εμείς και προσαρμοζόμαστε. Τη Ζέτα Μακρυπούλια σε ό,τι και να κάνει τη βλέπω υπέροχη. Της έχω ιδιαίτερη αδυναμία», συνέχισε λέγοντας.

Τέλος, η δημοσιογράφος ρώτησε την Μαρία Μπεκατώρου για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη με την ίδια να αρνείται ευγενικά να απαντήσει.

Διαβάστε επίσης: Κατατρομοκρατημένη η δεύτερη γυναίκα που φέρεται να έχει κακοποιήσει ο Αλέξης Γεωργούλης - Τι συνέβη;

Η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωκοινοβούλιο - Τι λένε οι Βέλγοι

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τη πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση για σωματική βλάβη.

Ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μπήκε στο γραφείο του και μετά από μερικά λεπτά έφυγε.