Τράκαρε με το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη

«Πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εξαφανισμένη ήταν τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχούν για την απουσία της. Η ίδια επέστρεψε, ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης 16/4 αποκαλύπτοντας τον λόγο.

Όπως λοιπόν ανέφερε η επιχειρηματίας και μανούλα, που πριν μερικές μέρες χρειάστηκε εκτάκτως να πάει στο νοσοκομείο, έζησε μία μικρή περιπέτεια στο κέντρο της Αθήνας, όταν το αμάξι που οδηγούσε, που είναι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έπεσε πάνω σε ένα άλλο, με την ευθύνη να την έχει η ίδια!

Τι συνέβη με την Ιωάννα Τούνη και το αμάξι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Τελευταίο story πριν από έξι ώρες. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα δεν είχα γυμναστήριο το πρωό αλλά φουλ δουλειές και ραντεβού στο Κολωνάκι. Τα έκανα σαλάτα, πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι. Δεν έγινε τίποτα σοβαρό, ίσα ίσα να τρέχουμε με ασφαλιστικές και τέτοια. Εντάξει, όλα καλά, ο Δημήτρης δεν με έβρισε. Όλως παραδόξως ούτε ο άνθρωπος με το άλλο αμάξι δεν με έβρισε. Δεν ξέρω… Σούπερ, όλα καλά. Τα λύσαμε! Απλά αυτό», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram της.

Πριν μερικές μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που "έφυγε" η μητέρα της...

«Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα…
Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «πως να είμαι μαμά», τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω…
Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα!

Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσυ!

Λείπεις πολύ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.