Με αφορμή ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στον αέρα της σημερινής 26/4 του εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μια τοποθέτηση όλο νόημα, αναφορά με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται αρκετά συχνά έξω από την εκπομπή για να αποσπάσουν δηλώσεις σε σχέση με το τηλεοπτικό του μέλλον.
Ορμώμενος λοιπόν από τις ερωτήσεις που δέχθηκε η Μαρία Κορινθίου για την Ελένη Χατζίδου (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), ο παρουσιαστής ξέσπασε έντονα.
Έντονο ξέσπασμα από τον Νίκο Μουτσινά
«Θα πάρω αφορμή. Θα πάω σε άσχετο θέμα, αλλά σχετικό με αυτό που είδαμε. Θέλω να παρακαλέσω -είμαι πάρα πολύ ευγενής- έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές να μην στέλνουν κάμερες στο πλατό γιατί δεν θα μιλήσουμε. Όχι από ύφος, δεν θέλουμε να μιλήσουμε. Στέλνετε καθημερινά κάμερες κι είναι οι άνθρωποι, οι καημένοι οι δημοσιογράφοι έξω -δεν φταίνε- ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στα αυτοκίνητα στο μικρό δρομάκι.
Αν τους πατήσουμε ή τους χτυπήσουμε με το αυτοκίνητο, θα πείτε δεν ντρέπεστε, αν τους πούμε φύγετε δεν θέλουμε θα πείτε ότι φερόμαστε άσχημα. Θα παρακαλέσω προσωπικά τους αρχισυντάκτες να μην στέλνουν κανένα δημοσιογράφο για την εκπομπή μας. Πραγματικά, το λέω πολύ ευγενικά και το έχω πει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να με «γράφουν», το έχω ζητήσει. Ούτε στην Ματίνα Νικολάου θέλω να ρωτάτε πράγματα για εμένα! Δεν βγαίνω εγώ να μιλήσω και μετά πηγαίνουν και πιάνουν την άλλη κοπέλα και την ρωτάνε να πει για εμένα ή τα παιδιά.
Υπάρχει αυτή η εκπομπή. Αν έχουμε να πούμε κάτι, θα το πούμε. Έχουμε δύο ώρες θέματα. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην στέλνετε τον κόσμο να ξεροσταλιάζει απ’ έξω», είπε με έντονο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.


">
">
">
">
">
">
">