Στη θέση της Ελένης Χατζίδου η Μαρία Κορινθίου; «Πάνω από το πτώμα μου» - Αμηχανία στο Breakfast at Star

Η δήλωση της ηθοποιού που προκάλεσε "ταραχή"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στη θέση της Ελένης Χατζίδου η Μαρία Κορινθίου; «Πάνω από το πτώμα μου» - Αμηχανία στο Breakfast at Star

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Κορινθίου, καθώς και η ίδια έχει αφήσει υπονοούμενα για κάτι μεγαλύτερο από αυτό που κάνει τώρα δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Πρόσφατα, μάλιστα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ" και ρωτήθηκε εάν της έχει γίνει πρόταση για την πρωινή ζώνη του STAR, χωρίς η ίδια να διαψεύδει το γεγονός. Αυτό, λοιπόν, συζητήθηκε το πρωί της Δευτέρας 24/4 στο Breakfast at Star, με την Ελένη Χατζίδου να πετάει με χιούμορ τα "καρφιά" της στην ηθοποιό.

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου στην φημολογούμενη πρόταση του STAR για πρωινό στην Μαρία Κορινθίου

Αρχικά η Ελένη Χατζίδου επισήμανε: «Να πω εγώ κάτι; Πάνω από το πτώμα μου Μαρία Κορινθίου», ωστόσο όταν ο δημοσιογράφος του καναλιού εξήγησε πως οι φήμες διαδίδονται από την ίδια την Μαρία Κορινθίου ή από τον κύκλο της, η παρουσιάστρια τόνισε: «Μη το παρακάνουμε τώρα, εντάξει. Εγώ το κανάλι μου πιστεύω και την διάψευση που έχει κάνει, αλλά από τον κύκλο της το ακούω αυτό αν κυκλοφορεί».

«Εγώ ζορίζομαι και στενοχωριέμαι με όλα αυτά. Είναι και κρίμα. Άσε με τώρα, δεν μπορώ», ανέφερε τότε ο Ετεοκλής Παύλου και προχώρησαν σε επόμενο θέμα για να αποφύγουν την αμηχανία που άρχισε να επικρατεί στο πλατό.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Κορινθίου: "Πέταξε" από πάνω της 15 ολόκληρα κιλά - «Έκανα πρωτεϊνούχα διατροφή, που σημαίνει κόβεις μαχαίρι την...»

Γιατί απουσίαζε σήμερα από το Πρωινό του ΑΝΤ1;

Τη Δευτέρα 24/4 η ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1 ήταν στη θέση της με το πάνελ να σχολιάζει θέματα ενημέρωσης της επικαιρότητας, αλλά και όσα προέκυψαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στην εγχώρια showbiz.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν και οι υπόλοιπες ενότητες του προγράμματος, ωστόσο όπως είδαμε υπήρξε μια απουσία. Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου, που έλειπε από τις κατηγορίες, που παρουσιάζει, με το Γιώργο Λιάγκα να μπαίνει στη θέση.

Έτσι λοιπόν, στην κατηγορία ζώδια είδαμε τον παρουσιαστή να κάνει γνωστό το λόγο, που δεν ήταν στην παρέα τους η ηθοποιός, μιας και έλειπε για ταξίδι στο εξωτερικό (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το συμβόλαιό της στον ΑΝΤ1).

«Η Μαρία σήμερα λείπει για δουλειά. Είναι στο εξωτερικό», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.