Μαρία Κορινθίου: «Έγινε θέμα συζήτησης χωρίς...» - Απαντά στην Ελένη Χατζίδου μετά τις φήμες για το πρωινό του Star

«Δεν έκανα unfollow την Ελένη Χατζίδου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Έγινε θέμα συζήτησης χωρίς...» - Απαντά στην Ελένη Χατζίδου μετά τις φήμες για το πρωινό του Star

Το πρωί της Τετάρτης (26/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσειςπου έκανε η Μαρία Κορινθίου. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να παρουισιάζει στο κανάλι του STAR, από την νέα σεζόν.

Πρόσφατα, μάλιστα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ" και ρωτήθηκε εάν της έχει γίνει πρόταση για την πρωινή ζώνη του STAR, χωρίς η ίδια να διαψεύδει το γεγονός. Αυτό, λοιπόν, συζητήθηκε το πρωί της Δευτέρας 24/4 στο Breakfast at Star, με την Ελένη Χατζίδου να πετάει με χιούμορ τα "καρφιά" της στην ηθοποιό.

«Να πω εγώ κάτι; Πάνω από το πτώμα μου Μαρία Κορινθίου», είχε πει η Ελένη Χατζίδου, ωστόσο όταν ο δημοσιογράφος του καναλιού εξήγησε πως οι φήμες διαδίδονται από την ίδια την Μαρία Κορινθίου ή από τον κύκλο της, η παρουσιάστρια τόνισε: «Μη το παρακάνουμε τώρα, εντάξει. Εγώ το κανάλι μου πιστεύω και την διάψευση που έχει κάνει, αλλά από τον κύκλο της το ακούω αυτό αν κυκλοφορεί».

«Εγώ ζορίζομαι και στενοχωριέμαι με όλα αυτά. Είναι και κρίμα. Άσε με τώρα, δεν μπορώ», ανέφερε τότε ο Ετεοκλής Παύλου και προχώρησαν σε επόμενο θέμα για να αποφύγουν την αμηχανία που άρχισε να επικρατεί στο πλατό - δείτε εδώ το βίντεο.

Η ανάντηση της Κορινθίου για την θέση της πρωινής ζώνης στο Star

«Έγινε θέμα για συζήτηση χωρίς λόγο και αιτία παιδιά. Ό,τι λέει η Ελένη. Το αρνήθηκα στην τελευταία μου συνέντευξη για το πρωινό του Star, δεν το παίξανε! Δεν έκανα unfollow την Ελένη Χατζίδου», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Προσθαφαιρέσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Παρά το κακό ξεκίνημά του στην αρχή της σεζόν και τις αλλαγές που έγιναν (βλέπε αποχώρηση Δούκισσας Νομικού) οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας κατάφεραν να δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή και δεμένη ομάδα για την εκπομπή Πρωινό, που όμως, όπως μαθαίνουμε του χρόνου θα... ανανεωθεί ξανά!

Σίγουρα είναι πολλές οι φορές που η εκπομπή έχει τοποθετήσει το κανάλι στις πρώτες θέσεις της πρωινής ζώνης αλλά... δεν είναι μόνο τα νούμερα που παίζουν ρόλο σε μια συνεργασία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την ομάδα του πρωινού θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη ενώ η ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και λίγους μήνες να ψάχνει το νέο της επαγγελματικό βήμα, ταπεινά και αθόρυβα.

Το μόνο σίγουρο επίσης είναι πως η υπόλοιπη ομάδα - μπροστά από τις κάμερες - θα μείνει ανέγγιχτη ενώ υπάρχει ανοιχτή θέση εργασίας όχι για συμπαρουσιάστρια αλλά για ακόμα ένα μέλος της ομάδας του Γιώργου που θα αναλάβει το εμπορικό κομμάτι, ότι έκανε δηλαδή η Μαρία...

Αποκλειστικό: Εκτός Πρωινού από τη νέα σεζόν - Αποχωρεί από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Οι σταθμοί έχουν αρχίσει να δρομολογούν προγράμματα και καταστάσεις για την επόμενη σεζόν οπότε συντονιστείτε στο Youweekly.gr γιατί θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα τηλεοπτικά ρεπορτάζ!