Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παιδιά, τελικά έφαγα πολύ σοβαρό τράνταγμα, έτσι;» - Δυσκολεύεται το μοντέλο μετά το τροχαίο ατύχημα

Όλα όσα είπε στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παιδιά, τελικά έφαγα πολύ σοβαρό τράνταγμα, έτσι;» - Δυσκολεύεται το μοντέλο μετά το τροχαίο ατύχημα

Εδώ και λίγες μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ένα τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό, όπως και η φίλη της η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ φωτογραφίες της επιχειρηματία). Η εβδομάδα του μοντέλου δεν ξεκίνησε καλά, καθώς όπως έγινε γνωστό, είχε τροχαίο ατύχημα, όταν οδηγούσε επί της Ιερά Οδού στο ύψος του Μεταξουργείου και χτυπήθηκε από άλλο όχημα.

Σήμερα (26/4) από νωρίς το πρωί η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μι ανάρτηση στον πορσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με στόχο να απαντήσει σε όλα τα μηνύματα που έλαγε και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την κατάσταση της υγείας της

«Παιδιά, τελικά έφαγα πολύ σοβαρό τράνταγμα, έτσι; Εχθές ζορίστηκα τόσο πολύ, δεν ξέρω πως έβγαλα τη μέρα, αισθανόμουν έτσι το κεφάλι μέσα να κουνιέται, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν μια τρομερή δυσφορία. Πόνος στον αυχένα και ξεκίνησε και πόνος στην πλάτη, δεν ξέρω πώς έβγαλα όλη την μέρα. Τώρα νιώθω λίγο τον αυχένα μου, το κεφάλι μου το νιώθω καλά», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά από το τροχαίο

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) ήταν αρκετά δύσκολο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς τράκαρε με ένα άλλο αυτοκίνητο. Το μοντέλο δεν έφταιγε σε καμία περίπτωση και δε φέρει τραύματα από τη σύγκρουση. Από την φωτογραφία (δείτε εδώ την αποκλειστική φωτογραφία) δε φαίνεται να έχει δημιουργηθεί κάποια σοβαρή ζημιά, αλλά όπως και να έχει ένα τροχαίο προκαλεί αναταραχή.

Βέβαια, πριν από μερικά λεπτά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έκανε γνωστή την κατάσταση της υγείας της, μετά από το περιστατικό.

«Παιδιά είμαι καλά! Λίγο ζαλισμένη από το χτύπημα αλλά όλα καλά! Δεν είμαι στο νοσοκομείο. έχω δουλειά που θέλω να τελειώσω θα τα πούμε αργότερα! Σας υπέρ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!», έγραψε στην ανάρτηση της η Αλεξανδράκη.

Η ανάρτηση της αλεξανδράκη μετά από το τροχαίο