Μουσικό Κουτί: Χαμός στο twitter με την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου - Τι συνέβη;

«Είναι η ψυχοθεραπεία μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μουσικό Κουτί: Χαμός στο twitter με την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου - Τι συνέβη;

Στο "Μουσικό Κουτί" ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχτηκαν την Νατάσσα Μποφίλιου. Ερμήνευσε το τραγούδι των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Κώστα Τσίρκα "Ασπρίνη" με το οποίο μας συστήθηκε το 2005 και όχι μόνο.

«Το ότι ξεκίνησα τη μουσική, το οφείλω στον Τσίρκα. Αυτός με έβαλε στο τραγούδι με αυτό το τραγούδι! Το άκουσα το 2003 στο μπαλκόνι του Γεράσιμου Ευαγγελάτου που με καλέσανε να το πω σε ένα ντέμο επειδή ήξερε ο Τσίρκας από το σχολείο ότι έχω καλή φωνή. Η “Ασπιρίνη” θα είναι πάντα το πρώτο και αγαπημένο μου τραγούδι» είπε μεταξύ άλλων.

Στο twitter λοιπόν το Μουσικό Κουτί ήταν πρώτο στα trend χάρη στην Νατάσσα Μποφίλιου. Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την μουσική εκπομπή έκαναν χαμό. Αποθέωσαν την τραγουδίστρια και θυμήθηκαν όλες τις επιτυχίες της.

Να σημειωθεί πως η Μποφίλιου δέχτηκε έντονη κριτική μετά την απόφαση της να τραγουδήσει λίγες ημέρες μόλις μετά την τραγωδία στα Τέμπη - δείτε την αντίδραση της.

Τι έγραψαν στο twitter για την εμφάνιση της Μποφίλιου στο Μουσικό Κουτί

Τα τρία πρώτα χρόνια της καριέρας της

Το 2005 κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος της προσωπικός δίσκος σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Κώστα Τσίρκα, με τίτλο "Εκατό μικρές ανάσες".

Το 2006 συμμετείχε στον δίσκο "Πεθαίνοντας στην Αθήνα" του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησε από την Λυχνία και περιείχε την μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Το 2007 κυκλοφόρησε το CD-single "Εν λευκώ", σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Το ίδιο έτος, συμμετείχε με τρία τραγούδια και στη συλλογή "Η Γενιά του 2010" του Διφώνου, όπου συμμετείχαν επίσης η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Χαρούλης.

Από τότε είδε την καριέρα της να ανεβαίνει στα ύψη!