Έπεφταν "βροχή" οι ανθοδέσμες: «Είμαι ο παραδοσιακός τύπος γυναίκας» - Χαμός στην λαϊκή της Πεύκης με την Μαρίνα Πατούλη

Ψώνισε και πήγε σπίτι της να μαγειρέψει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έπεφταν

Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έχει θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Πεύκης, αποφάσισε να βρεθεί στην λαϊκή αγορά του δήμου της μαζί με την κάμερα του Super Κατερίνα, την Πέμπτη 27/4, και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για την καθημερινότητά της, την διατροφή της και τον χαρακτήρα της, αλλά και όλα όσα σκοπεύει να αλλάξει εάν εκλεγεί.

Ο κόσμος φάνηκε να την αγκαλιάζει, αφού δεν σταμάτησαν να της δίνουν ανθοδέσμες και να την φωνάζουν μέχρι και "θεά", ενώ δεν την θεωρούν μία απλή πολιτικό. Εκείνη, λοιπόν, με άνεση και πάντα περιποιημένη, ψώνισε πιπεριές, σπανάκι, αμπελόφυλλα, αγγουράκια, ντοματίνια και άλλα καλούδια και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της να μαγειρέψει.

Διαβάστε επίσης: «Της το είπα, ξετρελάθηκε και...» - Η αποκάλυψη του Βλάσση Χολέβα για την σχέση του με την Μαρίνα Πατούλη

Χαμός στη λαϊκή με την Μαρίνα Πατούλη

«Έρχομαι σχεδόν κάθε Τετάρτη, έχω πολύ καλούς φίλους», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Όσα μπορώ κάνω είπε για τις δουλειές στο σπίτι». Έπειτα, δήλωσε παρατηρώντας τους πάγκους: «Πραγματικά κοιτάς τις τιμές και βλέπεις ότι είναι τεράστιες οι διαφορές από το να πας σε έναν μανάβη να ψωνίσεις».

Στη συνέχεια εξήγησε πως της αρέσει η υγιεινή διατροφή και επισήμανε: «Είμαι ο παραδοσιακός τύπος γυναίκας. Προσπαθώ να φτιάχνω μεσημεριανό φαγητό για τον γιο μου».

Σχετικά με την υποψηφιότητά της, υπογράμμισε: «Ο δημότης θέλει καθαριότητα, ασφαλή δήμο, πολύ φιλόξενοι στα άτομα με ειδικές ανάγκες» και κατέληξε: «Ο μοναδικός αντίπαλος είναι τα αρνητικά του εαυτού μας».

Διαβάστε επίσης: «Καλό κατευόδιο...» - ''Κόλαφος'' η Πατούλη για τον προεκλογικό αγώνα του αντιπάλου της, Γρηγόρη Λέων

Η στιγμή που πήγε να προσκυνήσει

Την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) όλοι οι άνθρωποι επισκέπτονται την εκκλησία για να προσκυνήσουν τον επιτάφιο (δείτε εδώ τι δεν πρέπει να κάνετε σήμερα με τίποτα). Μέσα σε αυτούς είναι και οι Έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι εκτός από δημόσια πρόσωπα είναι και θρησκευόμενοι άνθρωποι.

Από το πρωί εκείνης της ημέρας, είχαν πλημμυρίσει τα social media με φωτογραφίες, από την εκκλησία και τον επιτάφιο. Μέσα σε αυτούς, ήταν και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έκανε μια ανάρτηση που συγκίνησε αρκετά, ειδικά με αυτό που έγραψε στην λεζάντα της.

«Η Αγία και Μεγάλη Παρασκευή είναι η ημέρα του Πάθους, η ημέρα της υπέρτατης θυσίας. Αφιερωμένη στους αγαπημένους μας που έχουν φύγει από τη ζωή. Ας φωτίσει τις ψυχές τους …», έγραψε στην λεζάντα η Μαρίνα Πατούλη.