«Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση! Το να...» - Χαμός στο Πρωινό Μας με Φαίη Σκορδά και Σπύρο Μπιμπίλα

Λόγω της υπόθεσης Γεωργούλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση! Το να...» - Χαμός στο Πρωινό Μας με Φαίη Σκορδά και Σπύρο Μπιμπίλα

Στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 27/4 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία μιας γυναίκας για βιασμό και κακοποίηση.

Χαμός στο Πρωινό Μας με Σκορδά - Μπιμπίλα λόγω υπόθεσης Γεωργούλη

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του για τον Ευρωβουλευτή (δείτε εδώ), ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Κατά την άποψή μου υπάρχουν πολλές εκδοχείς, μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και να μην είναι έτσι. Μπορεί να είναι σύμπτωση και μπορεί να μην είναι. Κανείς δε μπορεί να ξέρει την πραγματικότητα, την απόλυτη. Το γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα, γιατί χρησιμοποιήθηκε και μία δική μου πρόταση που όπως ξέρετε έγινε αντικείμενο μεγάλης συζήτησης. Δεν ήταν ανάρτησή μου, κακώς κι εκεί είναι το λάθος μου, έκανα μία συνομιλία με τον φίλο μου τον Πλασκοβίτη δημόσια, που με ρώτησε αν ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ.

Δώσανε σημασία στο γιατί είπα μία συγκεκριμένη φράση που θα την επαναλάβω ότι γιατί το όνομά του δεν ειπώθηκε από την αρχή από το φερόμενο θύμα, σε αντιδιαστολή με τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν ταυτοχρόνως τα γεγονότα του ανθρώπου που τις κακοποίησε».

«Είπαμε ότι είναι ατυχές, μην το επαναλαμβάνεις! Να το κλείσουμε» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ μπορώ να πω ότι είναι ατυχές αλλά δε μπορεί να χρησιμοποιείται από κάποιες κυρίες που κάνουν δικά τους site να με στοχοποιούν ως υπερασπιστή του κ. Γεωργούλη. Αυτό είναι απαράδεκτο. Γιατί αν με χαρακτηρίζουν εμένα αχαρακτήριστο, όπως διάβασα, το ίδιο αχαρακτήριστες είναι κι αυτές που δεν ξέρουν όλη την πορεία μου, τη στάση μου στο metoo και το πώς λειτούργησα στις δίκες και ξαφνικά με βγάζουν υπερασπιστή του, αυτό είναι αναληθές» συνέχισε λέγοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η παρουσιάστρια όμως συνέχισε να επιμένει ότι η φράση του, που προκάλεσε αντιδράσεις, δεν θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιηθεί καν!

«Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση. Συγγνώμη! Το να αναρωτηθείς γιατί; Δεν λέω να κατηγορήσεις τον Γεωργούλη… Σπύρο μου τόσο καιρό προσπαθούμε να μην στοχοποιούμε το θύμα, το οποίο έτσι το βάζεις σε μία διαδικασία να απολογηθεί, που είναι δύσκολη αυτή η διαδικασία» τόνισε η Φαίη Σκορδά, με τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει ξανά τα πράγματα και να εξηγεί τη δική του εκδοχή για την ανάρτηση που σχολιάστηκε έντονα.