Αλέξης Γεωργούλης: Το άγνωστο περιστατικό με τον αδερφό του

«Πήδηξα από τον δεύτερο όροφο, τσακίστηκα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ΤΟ πρόσωπο της επικαιρότητας κι αυτό γιατί βρίσκεται αντιμέτωπος με μία καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό η οποία φέρεται πως συνέβη τρία χρόνια πριν στις Βρυξέλλες. Όσοι τον γνωρίζουν, λοιπόν, προσπαθούν να καταλάβουν ποια είναι η αλήθεια.

Σίγουρα η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του (δείτε εδώ τι δήλωσε η μητέρα του για το γεγονός) και πέρα από τους γονείς του που τον στηρίζουν πάντα, δίπλα του έχει και τον αδερφό του για τον οποίο είχε εξομολογηθεί ένα άγνωστο περιστατικό τους στο παρελθόν. Αναλυτικότερα, την ώρα που έπαιζαν τον κλείδωσε έξω στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και ο ηθοποιός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πέσει από την βεράντα, αφήνοντας τους πάντες γύρω του σε σοκ...

Το άγνωστο "ατύχημα" του Αλέξη Γεωργούλη

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστικό! Τρομακτικά ίδιο το σενάριο της σειράς που είχε γράψει ο Γεωργούλης 18 χρόνια πριν με την καταγγελία βιασμού που αντιμετωπίζει

«Ήμουν ζωηρό παιδί, χειρότερα μεγαλώνοντας. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρός, παίζαμε με τον αδερφό μου και με έναν τρόπο κάπως κέρδισε αυτό το κυνηγητό, γιατί με κλείδωσε έξω στη βεράντα. Είχε κατεβάσει τα ρολά, άρα με κέρδισε. Όχι, δε με κέρδισε. Πήδηξα από τον δεύτερο όροφο, τσακίστηκα λίγο, με μαζέψανε. Δεν είχα πάθει κάτι πολύ σοβαρό, απλώς είχα ζαλιστεί από το χτύπημα που έπεσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Είχα σχεδόν λιποθυμήσει», ανέφερε γελώντας.

Διαβάστε επίσης: Τα ερωτικά σκοτάδια του Αλέξη Γεωργούλη - Τι συνέβη τότε που πήγαινε Γ' Λυκείου

Ενώ σε άλλο σημείο μιλούσε για την σχέση με τους γονείς του: «Η μητέρα μου δείχνει την αποδοχή της συνεχώς και γι’ αυτό μάλλον μέσα μου έχω ισορροπημένη ψυχολογία. Ο πατέρας μου έφυγε πριν από περίπου 10 χρόνια. Με τον πατέρα μου κάναμε περισσότερες συζητήσεις, αλλά είχε πάντα αυτό το ‘Ό,τι κι αν σου λέω εγώ, τελικά εσύ αποφασίζεις, εσύ το επωμίζεσαι. Σε πολλά σημεία ήταν "Η μάνα σου τι λέει σε αυτό; Άμα λέει η μάνα σου αυτό, οκ". Δείχνει και πόσο αγαπημένοι ήταν, γιατί δεν είχε ο καθένας μια ξεχωριστή άποψη. Ήταν πάντα μαζί».

Αυτός είναι ο μεγάλος του αδερφός

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας από τους ηθοποιούς της ελληνικής showbiz που προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει προβεί σε κάποιες αποκαλύψεις που κανείς δεν γνώριζε (δείτε εδώ).

Μία από τις πτυχές του, για τις οποίες, ακόμα, δεν γνωρίζαμε, είναι η οικογένειά του. Ωστόσο, και αυτό το κομμάτι έρχεται να καλυφθεί, καθώς για πρώτη φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εμφάνιση του ηθοποιού δίπλα στον αδερφό του. Ο ίδιος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και έχει τρία αδέρφια και μία αδερφή. Δύο από τα τέσσερα παιδιά, μάλιστα, ζουν στα Χανιά, στην Κρήτη.

Ο ένας από τους αδερφούς του είναι ο Θοδωρής, με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η γοητεία είναι πηγαία στην οικογένεια τους. Είναι μεγαλύτερός του και σε αντίθεση με τον Γεωργούλη, έχει γένια και μουστάκι. Θα έλεγε κανείς πως έχει ένα πιο σοβαρό και έντονο ύφος.

Αλέξης Γεωργούλης - αδερφός

Αλέξης Γεωργούλης