«Δεν γίνεται λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκομαι...» - Ο Γεωργούλης μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν γίνεται λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκομαι...» - Ο Γεωργούλης μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για αυτή τη σεζόν, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου, για την προσωπική του ζωή αλλά και την επαγγελματική, ενώ θυμήθηκε και πολλά από ταπαλιά.

Η εξομολόγηση του Αλέξη Γεωργούλη

«Η πιο μεγάλη τηλεοπτική μου αγάπη ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου» πρόσθεσε ο Αλέξης Γεωργούλης. «Είναι δύσκολο να χτίσεις μια σχέση, δημιουργούσες ζωή και «καιγόταν» για τεχνικούς λόγους. Είναι σαν να εξοικειώνεσαι έχοντας μικρούς θανάτους με τους μεγάλους χωρισμούς. Αυτόν τον πόνο τον έχεις κάνει φίλο.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να εστιάσω στην προσωπική μου ζωή, να θεωρήσω ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής και να πορευτώ ανάλογα. Δεν γίνεται λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκομαι, αργότερα… νιώθω ότι υπάρχει χρόνος. Μπορεί να πω ότι τώρα εστιάζω σε αυτό, είναι συνειδητή επιλογή, κοιτάω εδώ και πουθενά αλλού» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος μου...»

Σε συνέντευξή του στο MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, είχε μιλήσει για τις σπουδές του, τον πιο ακριβοπληρωμένο ρόλο του, την παρακολούθηση που υπέστη από θαυμαστή αλλά και για το αν εκμεταλλεύτηκε την εμφάνισή του για υψηλότερες αμοιβές. Ακόμη αναφέρθηκε στο αν έχει σχέση και για το πως του έχουν χρεώσει ως σχέση την αδερφή του.

Ο ευρωβουλευτής του Σύριζα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ ποτέ δεν το πήρα πάνω μου ότι είμαι Sex Symbol, εγώ απλά το εκμεταλλεύτηκα στην τιμή για έναν ρόλο».

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Κάποια στιγμή μου έκαναν δώρο ένα βιβλίο και όταν το άνοιξα έγραφε τι έκανα κάθε λεπτό. Και λες, «Α, θαυμάστρια»! Κι αν ήταν ο Μπάμπης και ήταν δυο μέτρα παραπάνω από μένα; Με φόβισε πως κάποιος με παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο και κάποια στιγμή αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί».

Ακόμα ανέφερε πως: «Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος ήταν αυτός στην Κινούμενη Άμμο, που έγραφα κιόλας το σενάριο».

Τέλος, μίλησε για το καινούργιο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φλεβάρη, ενώ τα έσοδά του θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό (Δείτε εδώ όσα είπε για το νέο του τραγούδι).