"Το παραδέχτηκε..." - Ο Αλέξης Γεωργούλης "σπάει" τη σιωπή του για τη σχέση του με την Σολωμού

«Προσωπικά είμαι πάρα πολύ καλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 30/6, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ρωτήθηκε για την Μαρία Σολωμού. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι περίπου το 2000, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν το είχε παραδεχτεί δημόσια - αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

«Προσωπικά είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η προσωπική μου ζωή έχει γεμίσει με... πάρα πολλά», είπε με χιούμορ για το φορτωμένο του πρόγραμμα μετά από ερώτηση για τα προσωπικά του.

Το σχόλιο για τη σχέση του με την Σολωμού

«Ήταν χρόνια πίσω. Το παραδέχτηκε ο ένας στον άλλο και ποτέ κανείς δεν ρώτησε πριν το γράψει. Ήταν πριν το 2000. Δεν είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη να πούμε τότε ότι ήμασταν ζευγάρι», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Τι συμβαίνει με Σολωμού και Mente Fuerte

O Mente Fuerte βρέθηκε καλεσμένος στο Podcast της Μαρίας Σολωμού «Για ελάτε στη Μαρία» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι (κάτι που διέψευσε η ηθοποιός), ενώ κατάφερε να δημιουργήσει τεράστια αμηχανία με μία ερώτησή του.

«Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα MAD VMA. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik , βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους», είπε αρχικά ο Mente Fuerte για το επεισόδιο στα Mad.

Για τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μαρία Σολωμού, σχολίασε: «Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί. O Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω εγώ επίσημα; Είσαι κορίτσαρος. Και αν είχαμε σχέση ειναι δικό μας πρόβλημα. Θα ηταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου και σίγουρα δε θα με ένοιαζε τι θα πει ο κυριούλης αυτός. Και να του πει κάποιος πως είναι λάθος να μιλάς έτσι για μια γυναίκα. Εγώ είμαι λάθος πρότυπο…».

Η συνέντευξη έληξε με αδιανόητο τρόπο καθώς η Μαρία Σολωμού ζήτησε από τον Mente Fuerte να της κάνει μία ερώτηση και εκείνος με τη σειρά του, της είπε: «Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;».

Με το που άκουσε την ερώτηση, η Μαρία Σολωμού πνίγηκε με το νερό που έπινε κα δεν απάντησε τίποτα.