Σολωμού - Γεωργούλης: Έτσι πέρασαν το Σαββατόβραδό τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σολωμού - Γεωργούλης: Έτσι πέρασαν το Σαββατόβραδό τους

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασαν μαζί το Σαββατόβραδό τους. Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καλά καθώς έχουν υπάρξει από πολύ παλιά πολύ καλοί φίλοι, αφού ήταν φοιτητές στη δραματική σχολή.

Αν και κάποια περίοδο υπήρξαν ζευγάρι, αυτό αποτελεί παρελθόν για εκείνους μιας και πλέον η σχέση τους είναι καθαρά φιλική. Παλιότερα, η Μαρία Σολωμού είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με τον Αλέξη είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, δεν μπορώ να τον δω αλλιώς.

Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει που η σχέση αυτή έχει παραγραφεί». Έτσι, οι δυο ηθοποιοί, πέρασαν μαζί το Σαββατόβραδό τους. Η Μαρία Σολωμού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Σαββατόβραδο με το φιλαράκι μου @alexis_georgoulis_ 20 χρόνια χαζομάρα, βλακείες και γέλια!!! Κάποιες σχέσεις δεν βαριούνται ποτέ!!!». Δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης για την σχέση του με την Σολωμού 3 σχεδόν χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού

Μαρία Σολωμού: «Έχω φάει κέρατο αλλά με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα»

Το βράδυ της Παρασκευής η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε τόσο για τις επαγγελματικές της επιτυχίες όσο και για το αν έχει την έχουν απατήσει ποτέ.

Η Μαρία Σολωμού είπε χαρακτηριστικά: «Η Ράνια είναι ρόλος ζωής. Αυτός ο ρόλος στους Singles με ακολουθεί ακόμη. Δυσκολεύτηκα μέχρι να βρω τον ρόλο της, ήταν υστερικιά αλλά πολύ συμπαθητική. Είμαι πολύ πιο ήσυχη απ’ αυτό. Δεν τσακώνομαι, δεν φωνάζω. Θα έλεγα ναι στο σίκουελ του Singles.

Συζητιέται γενικά να επανέλθει» τόνισε για τη δημοφιλή σειρά του Mega και αποκάλυψε αν έχει κάνει πλαστικές «Φαίνομαι να έχω κάνει πλαστική κάπου; Δεν έχω κάνει πλαστικές! Για αυτό έχω τις αφέλειες, κρύβουν τις ρυτίδες».

Αμέσως μετά οι δύο παρουσιαστής έπαιξαν μαζί της ένα παιχνίδι και της ζήτησαν να διαλέξει μια φωτογραφία και να σκίσει μια άλλη. Μάλιστα, έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους της, Πάνο Μουζουράκη και Μάριο Αθανασίου με την ίδια να επιλέγει τον δεύτερο υποστηρίζοντας πως “είναι ο πατέρας του παιδιού μου” -δείτε εδώ τι είπε για την συνεπιμέλεια-.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωής: «Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single!

Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία. Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά. Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Οουυυ έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω».