Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρία Σολωμού: «Έλεγα στον Μάριο Aθανασίου πως όταν έρθει η εφηβεία του παιδιού, θα του το στείλω»

Αποκαλύπτει για την συνεπιμέλεια

Μαρία Σολωμού: «Έλεγα στον Μάριο Aθανασίου πως όταν έρθει η εφηβεία του παιδιού, θα του το στείλω»
News 18.02.2021 13:57
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου έχουν μαζί έναν γιο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ζει με τον μπαμπά του και τη νέα του οικογένεια. Στο CNN Greece μίλησε η ηθοποιός για την απόφασή τους αυτή.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Σολωμού για τη συνεπιμέλεια

«Ήταν μια απόφαση που πήραμε όλοι μαζί και βέβαια ρώτησα 150 φορές το ίδιο το παιδί», λέει η ίδια, εξηγώντας ότι, έτσι κι αλλιώς, όλα γίνονται και πρέπει να γίνονται με γνώμονα το καλό του παιδιού.

«Το έλεγα στον Μάριο, απ' όταν ο γιος μας ήταν παιδί, μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Όταν έρθει η εφηβεία, θα στον στείλω". Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση», λέει η ίδια. «Σκέφτηκα πάρα πολύ, πραγματικά με βασάνισε αν ο Αλέξανδρος στα 8, 9, 10 ένιωσε ότι ο πατέρας του μένει με τα άλλα δύο παιδιά του κι εκείνος δεν μένει μαζί τους. Αν ο Μάριος δεν είχε κάνει άλλη οικογένεια, δεν ξέρω αν θα το έκανα», συμπληρώνει.

Με τη μετακόμιση του παιδιού, προέκυψε το αυτονόητο: «Άλλαξαν οι ρόλοι. Παλιά, έπαιρνα εγώ τον Μάριο σε πανικούς και του έλεγα "ο γιος μας το ένα και το άλλο" κι εκείνος ήταν ήρεμος. Στον πατέρα του πήγαινε και ήταν όλα τέλεια. Σαν να είναι φιλαράκια από τον στρατό. Έπαιζαν, έτρωγαν σουβλάκια, τα γνωστά. Τώρα με παίρνει αυτός σε πανικό κι εγώ είμαι η ήρεμη. Οι ευθύνες του παιδιού ανήκουν και στους δύο γονείς», λέει η ηθοποιός, ενώ ο Μάριος Αθανασίου τον τελευταίο καιρό υπερασπίζεται τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει ανθρώπους του θεάτρου.

Μάριος Αθανασίου: Αποκαλύπτει για τον γιο του - «Δεν ήταν δική του απόφαση να μείνει μαζί μου»

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά...δες», ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ποιος πήρε την απόφαση να μετακομίσει μαζί του και με τη νέα του οικογένεια ο γιος του.

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Σολωμού είχε μιλήσει για την απόφαση που πήραν από κοινού με τον πρώην σύντροφό της, Μάριο Αθανασίου, να μείνει ο 15χρονος γιος τους μαζί του.

Σήμερα, ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως η απόφαση δεν ήταν ξεκάθαρα του παιδιού.

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο, για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε. Δεν είναι δηλαδή επιλογή του παιδιού και τρέχουμε όλοι και την ακολουθούμε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Σολωμού: Έξαλλη μέσα στο αυτοκίνητό της - «Πάθαινα παροξυσμούς»

Ασχημα νέα για τις «Roomies» στο Mega - Τι συμβαίνει με Σολωμού, Παπαδημητρίου και Ζαρίφη

Share