Πάνος Μουζουράκης: Η αποκάλυψη που έκανε για την σχέση του με την Σολωμού 3 σχεδόν χρόνια μετά τον χωρισμό τους

«Στην αρχή είχαμε θέμα με το να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Μουζουράκης: Η αποκάλυψη που έκανε για την σχέση του με την Σολωμού 3 σχεδόν χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και στον Δημήτρη Σταρόβα μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην σχέση που είχε με την Μαρία Σολωμού, την ώρα που είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την νέα του σύντροφο, Τζίνα Βαρελά.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για την Μαρία Σολωμού

«Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι είχαμε μια συναυλία στη Μύκονο κι είχε έρθει κι η Μαρία μαζί μου για να κάνουμε και κανένα μπάνιο. Όπως ήμασταν εκεί για να ελέγξουμε τον ήχο, είχε από έξω αφίσες με τα ονόματα κι εμφανίζεται ο παπαράτσι την στιγμή που έκανα soundcheck κι ήταν κι η Μαρία μαζί και μας έβγαλε φωτογραφία.

Μπήκε η φωτογραφία στο περιοδικό, όπου έγραφε ρομαντικές διακοπές για τον Μουζουράκη και την Σολωμού στην Μύκονο και από πάνω φωτογραφία Σάκης Ρουβάς, η μεγάλη συναυλία που έρχεται.

Στην αρχή είχαμε θέμα με το να μπαίνουν και να εισβάλουν, θα μου πεις στην Μύκονο πήγες… Θέλει υπομονή».

«Δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί δε νιώθω ότι έχω κάτι να μάθω σε κάποιο άλλον»

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε συνέντευξη στο Beaute και στην Δέσποινα Σαββοπούλου και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να γίνει πατέρας, ένα θέμα στο οποίο έχει αναφερθεί και στο παρελθόν.

Μιας κι είχες πολύ καλή σχέση με τον πατέρα σου, δεν θα ήθελες να βρεθείς κι εσύ στην ίδια θέση και να γίνεις πατέρας;

Όσο περνούν τα χρόνια με προβληματίζει ακόμα περισσότερο αυτό το ενδεχόμενο. Έχω πει ότι δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιδί και ότι δε νιώθω έτοιμος να εγκαταλείψω το πάρτι, στο οποίο συμμετέχω τα τελευταία 20 χρόνια. Θεωρώ ότι το να κάνεις παιδί από το να μην κάνεις παιδί είναι το ίδιο εγωιστικό.

Από την μία δεν θέλεις τις ευθύνες να προσέχεις κάποιον άλλον, κάτι σε δένει κι είναι εγωιστικό. Από την άλλη μπορεί να κάνεις το παιδί για να διαιωνίσεις το είδος, για να έχεις κάποιον να σου μοιάζει και θέλεις να του μεταφέρεις αυτά που ξέρεις, που είναι επίσης εγωιστικό. Εγώ δεν θέλω ούτε να τελειώσει το πάρτι αλλά και δε νιώθω ότι έχω κάτι να μάθω σε κάποιο άλλον.

Πάνος Μουζουράκης ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί