Σάλος με τη νέα εικόνα της Μέγκαν Μαρκλ - «Ο νέος Μάικλ Τζάκσον της πλαστικής χειρουργικής»

Χάθηκαν οι φακίδες της και το πρόσωπο της είναι λες και έχει κάνει πολλές πλαστικές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/meghan.markle.official
Instagram/meghan.markle.official

Σάλος επικρατεί στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε σε βίντεο την περασμένη Κυριακή 23/4. Το twitter ειδικά έχει πάρει "φωτιά" με τους περισσότερους να κράζουν την σύζυγό του Πρίγκιπα Χάρι.

Εκείνοι λοιπόν που την κράζουν, υποστηρίζουν πως θέλει να μοιάσει όσο περισσότερο μπορεί στην "αντίζηλο" της Κέιτ Μίντλετον, γεγονός ωστόσο που πολλοί διαψεύδουν.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο για να προλογίσει τον καλό της φίλο Misan Harriman στο TED Talk η Μέγκαν εμφανίστηκε σαν άλλος άνθρωπος. Σαν ο σωσίας της να πήρε την θέση.

Φαίνεται πως αποχωρίστηκε το σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της και να έγινε κοκκινομάλλα, όπως επίσης να έχει αλλάξει και πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Για παράδειγμα εξαφανίστηκαν όλες τις φυσικές της φακίδες.

Τι γράφει το twitter για τη νέα εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ

«Τι στο καλό συνέβη με τις φακίδες που τόσο αγαπούσε; Μπορεί η Meghan να είναι ψεύτρα ή απατεώνισσα και να κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην πριγκίπισσα της Ουαλίας; Νομίζω πως είναι», «Η Meghan Markle είναι ο νέος Μάικλ Τζάκσον της πλαστικής χειρουργικής!», γράφουν μεταξύ άλλων.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που την υποστηρίζουν, «Η Meghan δεν έκανε πλαστική. Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες και το contouring. Και το ίσιωμα στα μαλλιά είναι κάτι που πολλές μαύρες γυναίκες κάνουν. Δεν έχει να κάνει με το ότι θέλει να '"σβήσει τις ρίζες της". Επίσης, ας σταματήσει ο κόσμος να σχολιάζει τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».

Το γεγονός αυτός "έσκασε" λίγο μετά την ανακοίνωση πως δεν θα βρεθεί στην στέψη του Καρόλου με τις φήμες να θέλουν να παίρνει διαζύγιο με τον Χάρι.