Η φωτογραφία που έδειξαν στο δικαστήριο ο Κιμούλης και ο δικηγόρος του για να αχρηστεύσουν τους ισχυρισμούς της Δούκα

«Αποδεικνύει ότι όλα τα γεγονότα που ειπώθηκαν άκαιρα, ανεπίκαιρα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν ο Γιώργος Κιμούλης με την Ζέτα Δούκα με αφορμή τις αγωγές που έκανε ο πρώτος τόσο στην ηθοποιό, όσο και στην Δώρα Χρυσικού με τον Νίκο Ψαρρά. Από τους τρεις τους, ζητάει αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι αγωγές αυτές έγιναν μετά τις καταγγελίες της Ζετας Δούκα το 2021 στις οποίες είχε αναφερθεί σε σωματική και ψυχολογική κακοποίηση την εποχή θεατρικής τους συνεργασίας.

Ο Γιώργος Κιμούλης έφτασε νωρίς στα δικαστήρια και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες - δείτε εδώ τι είπε, όπως και η Ζέτα Δούκα (δείτε τις δηλώσεις της).

Από την άλλη ο δικηγόρος του ηθοποιού που έκανε τις αγωγές, έδειξε στις τηλεοπτικές κάμερες την φωτογραφία με την οποία προσπάθησε να αχρηστεύσει τους ισχυρισμούς της.

Η φωτογραφία που έδειξε ο δικηγόρος του Κιμούλη

«Θα σας δώσω τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι όλα τα γεγονότα που ειπώθηκαν άκαιρα, ανεπίκαιρα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες, χρησιμοποιώντας το #MeToo έβλαψαν τον κ. Κιμούλη πάρα πολύ, γι’ αυτό προσέφυγε στα δικαστήρια σήμερα και συζητήσαμε τις αγωγές μας. Δεν δικαιολογείται μετά από 13 χρόνια να πας σε μια εκπομπή και να λες αυτά που λες. Όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχτούν», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Γιατί ζητά τόσα πολλά χρήματα

«Τα ποσά που ζητά ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι αυτά που κρίνει ότι είναι ανάλογα με όσα αποτιμούν την ηθική του βλάβη. Το ποσό που ζητά είναι ένα ποσό προσήκον στην προσωπικότητά του Γιώργου Κιμούλη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένος, τώρα, ας το πούμε τρόπον τινά, αισθάνεται δικαιωμένος όσον αφορά την αποδοχή από τον κόσμο και αποδεικνύεται αυτό από τα γεμάτα θέατρα που παίζει. Έχει ταξινομηθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι ο Κιμούλης κατάφορα αδίκως έτυχε αυτής της συμπεριφοράς από κάποιους. Ασφαλώς και θα μπορεί να δουλέψει ξανά στην Επίδαυρο και στην ΕΡΤ».

«Υπήρξε μία ομάδα, έφτιαξαν ένα σεναριάκι, μία μικρού μήκους ταινία και επιτέλεσε αυτή το νόημα που έχει η λέξη αριβισμός, καιροσκοπισμός και τυχοδιωκτισμός. Αριβίστας είναι ο άνθρωπος ο οποίος χωρίς να έχει ηθικούς ενδοιασμούς θέλει να ανέλθει κοινωνικά και επαγγελματικά με κάθε τρόπο. Έτσι εκείνοι βρήκαν δουλίτσες, ενώ άλλοι τις έχασαν», έχει πει ο δικηγόρος του.