Ζέτα Δούκα: «Δεν σχολιάζω κάτι άλλο» - Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες για την δίκη Κιμούλη

Προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα: «Δεν σχολιάζω κάτι άλλο» - Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες για την δίκη Κιμούλη

Η Ζέτα Δούκα εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την δίκη που εκκρεμεί ανάμεσα στην ίδια, τον Γιώργο Κιμούλη, την Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά και παρόλο που αρχικά μιλούσε στο τηλέφωνο και προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες (δείτε εδώ την είσοδό της στο κτίριο), στην πορεία εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους με τον συνήγορό της και προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πως δεν επιθυμεί να πει πολλά και το μόνο που περιμένει να ακούσει η ίδια είναι η απόφαση των αρμόδιων.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα πριν την δίκη κατά του Κιμούλη

«Εγώ θα σας πω δυο λόγια, γιατί πρέπει να φύγω. Η αγωγή συζητήθηκε, περιμένουμε την απόφαση. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει καλύτερα ο δικηγόρος μου. Δεν σχολιάζω κάτι άλλο, ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη).

Πώς ο δικηγόρος του σκηνοθέτη την "άδειασε" δημόσια

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 27/20 ο Βασίλης Καπερνάρος. Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη απάντησε μεταξύ άλλων και στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Δούκα.

«Για μερικούς από αυτούς έχουμε καταθέσει μηνύσεις επειδή έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μάρτυρες αυτοί είπαν ψέματα. Μπορούν να φέρουν όσους μάρτυρες θέλουν, δεν το απαγορεύει η δικονομία. Το θέμα είναι οι μάρτυρες που φέρνουν να λένε την αλήθεια.

Σκέφτομαι ότι προς το παρόν αυτού του είδους η περηφάνια δεν έχει γίνει ποινικό αδίκημα. Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση αντί να πας στα δικαστήρια να καταμηνύσεις κάποια αδικήματα που υποτίθεται ότι σου έκαναν και μετά από κάποια χρόνια θες να κάνεις την Ζαν Ντ’ Αρκ και κλαψουρίζεις στην τηλεόραση, αυτή η ανάλογη περηφάνια ακόμα δεν έχει ποινικοποιηθεί.

Εμείς κάναμε μια αγωγή, θα πάμε στο δικαστήριο και θα αποδείξουμε αυτά που λέμε. Πρέπει να μάθει η κυρία Δούκα και οι σύμβουλοί τους, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι γνωρίζουν και δεν ξέρω γιατί δεν τους το λένε, ότι αυτά τα πράγματα τα λένε στο δικαστήριο. Δεν τα λένε στις τηλεοράσεις, δεν τα λένε πριν από το δικαστήριο. Γιατί αυτά που λέει τώρα είναι όπλα της, παίρνω εγώ τα όπλα της και θα είμαι προετοιμασμένος να την αντιμετωπίσω στο δικαστήριο», κατέληξε ο δικηγόρος του ηθοποιού.