Ξεκινά η δίκη: Βιαστική με το τηλέφωνο στο χέρι η Ζέτα Δούκα - Μπήκε από την πίσω πόρτα ο Κιμούλης

Τα πρώτα πλάνα έξω από το δικαστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξεκινά η δίκη: Βιαστική με το τηλέφωνο στο χέρι η Ζέτα Δούκα - Μπήκε από την πίσω πόρτα ο Κιμούλης

Σήμερα, Πέμπτη 27/4, ξεκινά η δίκη για τον Γιώργο Κιμούλη στον οποίο έχουν καταθέσει αγωγή η Δώρα Χρυσικού, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς. Οι τρεις τους τον κατηγορούν για την κακοποιητική του συμπεριφορά στον χώρο εργασίας τους, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ωστόσο ο ίδιος έχει περάσει ήδη στην αντεπίθεση και ζητά από τα τρία αυτά πρόσωπα ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε ο δικηγόρος του).

Η κάμερα του Happy Day, λοιπόν, βρέθηκε έξω από το δικαστήριο και οι δημοσιογράφοι περίμεναν τους ηθοποιούς, αλλά και τον σκηνοθέτη να εμφανιστούν ένας ένας, ωστόσο ο τελευταίος ο Ψαρράς φαίνεται πως μπήκαν από το parking, καθώς φαίνεται πως δεν επιθυμούσαν να κάνουν δηλώσεις και προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, ενώ η μόνη που πέρασε μπροστά από τις κάμερες ήταν η Ζέτα Δούκα, η οποία μιλούσε στο κινητό της και το μόνο που αναφώνησε ήταν: «Πρέπει να μπω μέσα».

Διαβάστε επίσης: «Και συγγνώμη να μου ζητούσε ο Κιμούλης...» - Η αποκάλυψη της Δώρας Χρυσικού για την δικαστική τους διαμάχη

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δώρα Χρυσικού βρίσκεται στο εξωτερικό, γι' αυτό και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Η άφιξη των Κιμούλη, Δούκα, Χρυσικού και Ψαρρά στο δικαστήριο

Η απάντηση της Ζέτας Δούκα για την συγγνώμη του

Στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 19/9 η Ζέτα Δούκα, η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας από τον ηθοποιό.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες.

Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας» κατέληξε η ηθοποιός.