Αύριο (27/4) η δίκη για τις αγωγές κατά του Γιώργου Κιμούλη - Το υπέρογκο ποσό που ζητά από την Δούκα, την Χρυσικού & τον Ψαρρά

Πολλά εκατομμύρια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το κίνημα του MeToo στην Ελλάδα, το πρώτο όνομα που ακούστηκε και συσχετίστηκε με την κακοποίηση είναι αυτό του Γιώργου Κιμούλη. Η Ζέτα Δούκα έκανε την αρχή και έπειτα ακολούθησαν πολλοί ακόμη οι οποίοι αποκάλυψαν τις δικές τους εμπειρίες με τον ηθοποιό. Ανάμεσά τους είναι η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς, οι οποίοι κινήθηκαν και νομικά εναντίον του, κάνοντας του αγωγή.

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που θα εκδικαστούν αυτές οι αγωγές και σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, αυτό θα συμβεί αύριο, Πέμπτη 27/4, και γι' αυτό στο πλατό μίλησε ο συνήγορος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος εξήγησε πως ο κατηγορούμενος ζητά αποζημίωση από τα φερόμενα θύματα που αγγίζει τεράστια ποσά, από ένα μέχρι και δύο εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης: «Μακάρι να με ευλογήσει να...» - Η Βογιατζάκη αποθέωσε τον Κιμούλη λίγο μετά τις καταγγελίες στο όνομά του

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Κιμούλη για τις αγωγές των Χρυσικού, Δούκα & Ψαρρά

«Τα ποσά που ζητά ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι αυτά που κρίνει ότι είναι ανάλογα με όσα αποτιμούν την ηθική του βλάβη. Το ποσό που ζητά είναι ένα ποσό προσήκον στην προσωπικότητά του Γιώργου Κιμούλη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένος, τώρα, ας το πούμε τρόπον τινά, αισθάνεται δικαιωμένος όσον αφορά την αποδοχή από τον κόσμο και αποδεικνύεται αυτό από τα γεμάτα θέατρα που παίζει. Έχει ταξινομηθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι ο Κιμούλης κατάφορα αδίκως έτυχε αυτής της συμπεριφοράς από κάποιους. Ασφαλώς και θα μπορεί να δουλέψει ξανά στην Επίδαυρο και στην ΕΡΤ».

«Υπήρξε μία ομάδα, έφτιαξαν ένα σεναριάκι, μία μικρού μήκους ταινία και επιτέλεσε αυτή το νόημα που έχει η λέξη αριβισμός, καιροσκοπισμός και τυχοδιωκτισμός. Αριβίστας είναι ο άνθρωπος ο οποίος χωρίς να έχει ηθικούς ενδοιασμούς θέλει να ανέλθει κοινωνικά και επαγγελματικά με κάθε τρόπο. Έτσι εκείνοι βρήκαν δουλίτσες, ενώ άλλοι τις έχασαν», πρόσθεσε έπειτα.

Διαβάστε επίσης: «Σαν τον Γιώργο δεν είναι κανένας! Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή του» - Ο Αθερίδης αποθέωσε τον Κιμούλη