«Γατάκι! Αν νομίζεις πως θα κάνεις μόνο εσύ...» - Το "καρφί" της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Νίκου Μουτσινά

«Θα τα πω όλα και έχω μέσα μου τόσα πολλά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γατάκι! Αν νομίζεις πως θα κάνεις μόνο εσύ...» - Το

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και αρκετό καιρό ανταλλάσσουν σπόντες ο ένας για τον άλλο μέσα από τις εκπομπές τους, με τον δεύτερο να έχει ένα πιο σοβαρό ύφος απέναντι στο περιεχόμενο του Super Κατερίνα και να ξεσπά στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι, δημιουργώντας την αίσθηση έτσι πως υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ τους (δείτε εδώ τι συνέβη).

Παρόλα αυτά, την Πέμπτη 27/4 η παρουσιάστρια του ALPHA εξήγησε πως θα πάει καλεσμένη στο ΣΚΑΙ δίπλα του και έχει σκοπό να μιλήσει για όλα αναλυτικά, πετώντας τα "καρφιά" της για τις ερωτήσεις που σκοπεύει να κάνει και εκείνη στον Νίκο Μουτσινά.

"Κόλαφος" η Κατερίνα Καινούργιου για τον Νίκο Μουτσινά

«Εμένα με νοιάζει τι θα βάλω την Τρίτη που θα πάω καλεσμένη, έχω να δώσω συνέντευξη περίπου δύο χρόνια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου. Θα τα πω όλα και έχω μέσα μου τόσα πολλά. Όλα!

Νίκο θα κάνω κι εγώ διάγγελμα. Δε θα κάνεις μόνο εσύ συνέντευξη. Επειδή είμαι μαθήτριά σου, θα σου κάνω και εγώ εκείνη την ώρα, οπότε να είσαι προετοιμασμένος. Γατάκι. Αν νομίζεις πως θα κάνεις μόνο εσύ συνέντευξη είσαι πολύ γελασμένος.

Παρακαλώ από σήμερα μέχρι την Τρίτη που θα έρθω μόνο να με εκθειάζεις. Από την Τρίτη και μετά τούμπα όλο, κράξε με όλη μέρα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης: «Ρε Στέφανε; Ρε Ανδρέα; Ρε παιδιά...» - Με ανοιχτό το στόμα ο Μουτσινάς λόγω του καυγά ανάμεσα σε Κωνσταντινίδη & Μικρούτσικο

«Σε λίγο θα είμαστε στην ίδια εταιρεία»

Τη Δευτέρα 3/4 η παρουσιάστρια μέσα από το Super Κατερίνα πήρε το λόγο και έκανε σαφές στο κοινό, πως δεν υπάρχει καμία ανοιχτή κόντρα και πως - όσα ανταλλάσσουν μεταξύ τους - είναι στα όρια του χιούμορ και της πλάκας.

Και αφού λοιπόν ξεκαθαρίστηκε το τοπίο για τη σχέση τους, στη συνέχεια της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έμελλε να ρίξει τη δική του βόμβα, αφού άφησε να εννοηθεί, πως από του χρόνου όλοι τους θα ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Τι σημαίνει αυτό λοιπόν; Όπως είναι γνωστό Καινούργιου και Μικρούτσικος είναι στην Barking Well και από την άλλη το συμβόλαιο του Μουτσινά με το ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται φέτος! Μήπως εν τέλει ο Νίκος δε σταματήσει από την τηλεόραση και τον δούμε από του χρόνου στο δυναμικό του Κοκλώνη; Ποιος ξέρει...

«Παιδιά, είναι δυνατόν; Γιατί το κάνετε αυτό; Είμαστε και στην ίδια εταιρία παραγωγής; Είναι άσχημο...δηλαδή δεν υπάρχει καμία κόντρα...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συμπληρώνει: «Και σε λίγο θα είμαστε στην ίδια εταιρεία...».