«Ρε Στέφανε; Ρε Ανδρέα; Ρε παιδιά...» - Με ανοιχτό το στόμα ο Μουτσινάς λόγω του καυγά ανάμεσα σε Κωνσταντινίδη & Μικρούτσικο

«Κάτι υπάρχει από πίσω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ρε Στέφανε; Ρε Ανδρέα; Ρε παιδιά...» - Με ανοιχτό το στόμα ο Μουτσινάς λόγω του καυγά ανάμεσα σε Κωνσταντινίδη & Μικρούτσικο

Την Τετάρτη 5/4 παρακολουθήσαμε ένα άγριο σκηνικό στο πάνελ του Super Κατερίνα με πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι ''αρπάχτηκαν'' στον αέρα με αφορμή μία πρωταπριλιάτικη φάρσα του Άκη Τσελέντη για το ηφαίστειο.

Ο παρουσιαστής και ο δημοσιογράφος αντάλλαξαν πολύ σκληρά λόγια, με αποτέλεσμα να πέσουν διαφημίσεις, οι δύο να βγουν έξω να πάρουν αέρα και η Κατερίνα Καινούργιου να παρακολουθεί σαστισμένη (δείτε εδώ όλο το σκηνικό).

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόβαλλε με τη σειρά του το εν λόγω απόσπασμα στο Καλό μεσημεράκι την Τετάρτη 5/4 με τον ίδιο να κάνει τα σχόλια του, ενώ πιο πριν παρακολουθούσε και εκείνος τον τσακωμό με ανοιχτό το στόμα.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τον τσακωμό του Μικρούτσικου & του Κωνσταντινίδη στο Super Κατερίνα

«Ρε φίλε τι παθαίνουμε στην τηλεόραση; Ρε τι τρέλα ήταν αυτή, που έπαθαν αυτοί οι δύο οι άνθρωποι; Ρε Αντρέα τι έπαθες;.. Eπίσης, εδώ πέρα τα παιδιά πρέπει να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν και αυτοί, όχι μόνο εγώ. Εγώ είμαι μια χαρά και θα σταματήσω.

Εδώ δηλαδή ρε παιδιά έγινε...δηλαδή δε μπορώ!

Δε μπορεί να συνέβη αυτό ρε; Ρε Στέφανε; Ρε Ανδρέα; Ρε Κατερίνα, όμορφη! Γιατί συνέβη αυτό; Από το πουθενά έγινε αυτό τώρα. Γιατί καταλαβαίνεις, ότι και γενικότερα σα λαός, δε θέλουμε να ακούσουμε την άποψη του άλλου παιδιά.», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για το τηλεοπτικό μέλλον του Μουτσινά

Εδώ και λίγες ημέρες φαίνεται να έχει δημιουργηθεί μια άτυπη κόντρα ανάμεσα στο Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου με τους άλλοτε φίλους και συναδέλφους να ανταλλάσσουν έντονα σχόλια ο καθένας από την εκπομπή, που παρουσιάζει (δείτε εδώ το πρόσφατο άδειασμα του Μουτσινά στην Καινούργιου).

Τη Δευτέρα 3/4 η παρουσιάστρια μέσα από το Super Κατερίνα πήρε το λόγο και έκανε σαφές στο κοινό, πως δεν υπάρχει καμία ανοιχτή κόντρα και πως - όσα ανταλλάσσουν μεταξύ τους - είναι στα όρια του χιούμορ και της πλάκας.

Και αφού λοιπόν ξεκαθαρίστηκε το τοπίο για τη σχέση τους, στη συνέχεια της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έμελλε να ρίξει τη δική του βόμβα, αφού άφησε να εννοηθεί, πως από του χρόνου όλοι τους θα ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Τι σημαίνει αυτό λοιπόν; Όπως είναι γνωστό Καινούργιου και Μικρούτσικος είναι στην Barking Well και από την άλλη το συμβόλαιο του Μουτσινά με το ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται φέτος! Μήπως εν τέλει ο Νίκος δε σταματήσει από την τηλεόραση και τον δούμε από του χρόνου στο δυναμικό του Κοκλώνη; Ποιος ξέρει...

«Παιδιά, είναι δυνατόν; Γιατί το κάνετε αυτό; Είμαστε και στην ίδια εταιρία παραγωγής; Είναι άσχημο...δηλαδή δεν υπάρχει καμία κόντρα...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συμπληρώνει: «Και σε λίγο θα είμαστε στην ίδια εταιρεία...».